Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-14 av 14 träffar
Visar 1-14 av 14 träffar
 

Mer om klättring

Begreppet klättring innefattar många olika grenar och klättringstyper. Som aktivitet använder vi dock bara begreppet klättring som ett samlingsnamn för aktiviteter som familjeklättring, prova på klättring och klippklättring. Att klättra är en friluftsaktivitet där det även kan ingå vandring och hajkning. Aktiviteten är vanlig inomhus med artificiella klätterväggar där du med hjälp av en instruktör lär dig klätterteknik. Att klättra på inomhusväggar är även populärt som företagsaktivitet, möhippa, svensexa och som födelsedagsfirande.

Prova på klättring

Att prova på klättring är för den som till exempel vill börja träna och samtidigt skaffa sig ett nytt och spännande intresse. Klättringen utförs inomhus på en klättervägg där en instruktör ger dig handledning. Att prova på klättring banar väg för ett framtida fortsatt intresse och eventuellt avancemang till att börja klättra utomhus.

Familjeklättring

Ta chansen att göra en rolig aktivitet med familjen. Barn och föräldrar kan tillsammans klättra och ha kul på en klätteraktivitet. Träna tillsammans i en aktivitet som både är fysiskt utmattande och spännande för hela familjen.

Klippklättring

Aktiviteten klippklättring är också känd under namnet friklättring. Klippklättring är en gren där du med hjälp av säkringar och rep tar dig upp för en brant klippa. Ofta erbjuder arrangörer av klippklättring övernattning och vandring i samband med klippklättringen. Detta är för att de ultimata klipporna ofta inte ligger stadsnära.

klättra, klättring

Jämför aktiviteter
Klättring för företag hos Karbin

Karbin klätterhall erbjuder två timmar klättring tillsammans med instruktör för endast 330 kr per person. Perfekt för kickoff, teambuilding eller bara som en rolig aktivitet. Här finns tillgång till ett nytt fräscht konferensrum. Klättring på Karbin har även blivit lite av en klassiker för möhippor och svensexor.

Läs mer
Stockholms Guidebyrå
Paddlingsupplevelser i skärgården

Paddla i skärgården med kollegor eller vänner. Att paddla är en härlig upplevelse med närhet till havet och naturen. Att paddla passar bra vid en kick off, teabuilding eller företagsfest.

Läs mer