Visar 1-5 av 5 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-5 av 5 träffar

Mer om höghöjdsbana

Är du redo att ta dig an nya höjder? Letar du efter en aktivitet som ger sköna endorfinkickar och ett pirrande lyckorus? Hos oss på aktivitet.se finns flera olika höghöjdsbanor för dig som vill ha en spännande utmaning som kräver fullt fokus. En höghöjdsbana ger dig en utmaning bland träden där du ska ta dig genom en bana med olika typer av hinder. Det kan handla om att balansera på ett rep, ta dig mellan stockar och kanske avsluta med en zipline. En häftig upplevelse där du även får njuta av naturen!

Denna aktivitet finns på olika nivåer och passar många åldrar. Hos flera arrangörer finns ett antal olika banor där man själv får välja vilken höjd och svårighetsgrad man vill testa. Det finns även de som erbjuder höghöjdsbana för ungdomar som kan kombineras med övernattning på lägerskola. 

Höghöjdsbanor finns på många ställen i Sverige och du kan se platserna i filtret för orter.  Självklart är säkerheten viktig och det finns ett stort säkerhetstänk vid dessa banor så att alla som genomför banan ska känna sig trygga. Om du vill veta mer om säkerhet och vad som gäller hos respektive arrangör kan du höra av dig till den anläggningen du är intresserad av.

Höghöjdsbana i Stockholm

En rolig företagsaktivitet

Höghöjdsbana är en rolig aktivitet som passar utmärkt att göra med dina kollegor. Ni får visa prov på samarbete och att peppa varandra när man inte känner sig så kaxig uppe bland trädtopparna. Här krävs fullt fokus och det är en utmaning för balanssinnet. Banorna kan innehålla hinder såsom repstege, stockar, broar och linor att svinga sig i. Ofta är det uppdelat i olika stationer där man får vara en person per station. Vid vissa höghöjdsbanor erbjuds även bastu, bad, grillning eller liknande för att fortsätta kvällen tillsammans. 

På vissa ställen finns höghöjdsbanan i anslutning till en konferensanläggning där det finns möjlighet att äta mat och sova över. Perfekt för kickoffen! 

Utmana dina vänner

Är det dags att planera svensexan eller möhippan? Oavsett om du har ett sådant event framför dig eller bara vill hitta på nåt kul med kompisarna så kan vi varmt rekommendera höghöjdsbana. Att ta sig utanför sin komfortzon och se vem som vågar kasta sig ut från trapetsen är både spännande och utmanande. Ofta går det att kombinera denna aktivitet med till exempel lunch eller middag för att göra dagen komplett. Välj bland alternativen och se vilket som passar er bäst.

Äventyrsbana

Om du vill vara med om ett riktigt äventyr finns flera olika upplevelser att välja på. Det finns flera olika typer av äventyrsbanor men majoriteten kräver samarbete och kommunikation. En del andra äventyrsbanor kommer kräva mer fysiskt och så finns det äventyrsbanor som kräver att du övervinner dina största rädslor. 

Äventyrsbanor är med andra ord fyllda med utmaningar, fart och fläkt. Det passar perfekt som familjeaktivitet, teambuilding eller för att ha kul med vänner.

Jämför aktiviteter