Visar 1-15 av 15 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-15 av 15 träffar

Escape room

Dörren går i lås, och nedräkningen börjar. Du är inlåst tillsammans med en grupp av vänner eller kollegor i ett rum som är fyllt av olösta mysterier och gåtor. Med hjälp av ledtrådar, logik, föremål och massor av kreativa lösningar måste ni klara ert uppdrag innan det är försent… Det är precis lika nervkittlande och spännande som det låter! Välkommen till ett Escape Room där allt kan hända!

Vad är Escape Room? 

Escape Room eller Room Escape som det ibland kallas, baseras på dataspel med samma namn och är en perfekt teambuildingaktivitet där du tillsammans med en grupp blir inlåsta i ett rum och ska under tidspress lösa olika uppdrag för att kunna ta er ut ur rummet. Klarar ni inte av uppdragen kommer ni inte vidare i spelet. 

Är Escape Room farligt?

Escape room för företag eller Escape Room för privatpersoner är helt ofarligt men ger er garanterat pirr i magen samtidigt som det stimulerar er att tänka utanför boxen. Instruktörerna på plats ger dig och din grupp en genomgång innan ert uppdrag och finns tillgängliga om ni kör fast och behöver ledtrådar. Efter avslutad upplevelse får ni även feedback från ert uppdrag.

Olika typer av Escape Rooms

Det är egenligen bara fantasin som begränsar de olika miljöerna som du och din grupp kan hamna i. Här är några exempel på uppdrag som du kan hamna i:

  • Valhalls hemlighet – Den store vikingen Grimulv vaknar upp i sin grav och bestämmer sig för att tillsammans med er ta sig till Valhall där evigt liv och fest väntar om ni inte misslyckas, då för den onda gudinnan er till helvetet istället.

  • Rädda farmor – Farmor är försvunnen sedan 20 år tillbaka men vi vet nu att hon finns i källarvalven – vi kan till och med höra hennes ylande rop på hjälp. Farmor har under åren lagt ut mycket kluriga ledtrådar så ert räddningsteam har verkligen något att bita i.

  • Escape from prison - Hur många gånger har du funderat på hur det skulle kännas att vara på flykt från lagens långa arm. Du har polisen i hasorna samtidigt som du gör allt vad du kan för att rentvå ditt namn. Var med om den optimala adrenalinkicken som det innebär att vara på flykt.  


Vilka passar Escape Room för?

Escape Room för företag är en perfekt teambuilding-aktivitet. Aktiviteten passar både större och mindre grupper. Men Escape Room passar även privatpersoner och kan vara en rolig aktivitet på möhippan eller svensexan eller varför inte ta med kompisgänget och utmana varandra. Vem är bäst på problemlösning?

Jämför aktiviteter
Mordmysterium
Deckargåta med middag

Upplev en kväll i sann deckaranda tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater samtidigt som ni äter en god middag. Alla deltagare får en roll med sina egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Vem är mördaren? Vem kan man lita på?

Vi erbjuder mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett nytt spännande koncept att lösa ett mordmysterium genom diskussion och improvisation.

Läs mer