Visa aktivitet.se som: Mobil

Vem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag.
Vi erbjuder Mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Det är ett nytt och spännande koncept att lösa ett Mordmysterium genom diskussion och improvisation. Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som mordgåtan ska lösas. Alla deltagare får en egen roll med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen.

Ska du arrangera ett roligt och spännande event till er firmafest eller konferens har du hamnat helt rätt. Vi erbjuder ett komiskt mordmysterium med många skratt och mycket humor. Mordmysterium har blivit en succé bland både företag och privatpersoner då detta är ett helt nytt sätt att umgås över en trevlig middag.

Det finns flera olika uppsättningar som passar grupper mellan 8-200 personer.

Mer information
För mer information om Mordmysterium Ab eller deras aktiviteter, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla aktiviteter med Mordmysterium AB – Deckargåta med middag

Aktiviteter

Företag & Sällskap
Konferens Ort Snittbetyg
Spionjakten - TactIQ Escape Flera orter (3)          
(1)
Mat & dryck
Julbord
Julmord och julbord Stockholm
Uppdrag & rollspel
Mordgåta
Mordgåta - Firmafesten Flera orter (3)          
(1)
Mordmysterium – Balltorps Teater Flera orter (3)
Mordmysterium – Cederhalls Ridklubb Flera orter (3)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Mordmysterium AB – Deckargåta med middag och veta mer om deras aktiviteter.

Kontaktuppgifter

Mordmysterium AB – Deckargåta med middag


 Visa telefonnummer
www.mordmysterium.se


Recensioner

Charlotte   |   2017-09-22
Vi har haft kickoff med olika aktiviteter varje år de senaste 11 åren, men detta var det bästa vi gjort och som alla fortfarande pratar om. Att alla kunde mingla och prata med varandra istället för att bara ha kontakt med 3-4 vid ett middagsbord var toppen. Kul story och fantastiskt engagerade ledare. Tack!
          (5)
Katrin   |   2017-09-15
Otroligt kul upplevelse som andades kvalitet rakt igenom. Kluriga uppgifter som vi inom laget lyckades lösa tillsammans. Tufft med musik och storbildskärm. Kul att alla kunde tävla tillsammans trots att vi var ett stort företag. (60 pers.)
          (5)
Jeanette   |   2017-09-15
Vi hade en helt magisk kväll. Vi skrattade så vi tjöt och ledarna var otroligt skickliga som höll i alla bitar. Det blev aldrig tråkigt utan nya saker hela kvällen och jag har aldrig haft så kul med mina kollegor.
          (5)
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Mordmysterium AB – Deckargåta med middag och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Mordmysterium AB – Deckargåta med middag
Recensioner
          (5,0)
Baseras på 3 recensioner
Mordmysterium
Deckargåta med middag

Upplev en kväll i sann deckaranda tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater samtidigt som ni äter en god middag. Alla deltagare får en roll med sina egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Vem är mördaren? Vem kan man lita på?

Vi erbjuder mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett nytt spännande koncept att lösa ett mordmysterium genom diskussion och improvisation.

Läs mer