Filtrera efter
Problemlösning
Plats
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 30 träffar
1
2
Annonser

Populära platser

Reportage inom Problemlösning

Mer om problemlösning

Problemlösning som aktivitet är ett spännande inslag på kick-offen, möhippan, svensexan eller andra teamaktiviteter. Det är en passande aktivitet när ni vill utvecklas lite extra och växa tillsammans som grupp.

Problemlösning handlar om samarbete och kunskap men även taktik. Hur ska ni lösa problemet på snabbast och bästa sätt? Använder ni rätt kommunikation för att lösa uppgiften? Uppstår det ytterligare problem? Dessa frågor kommer ni få svar på när ni gör en teamaktivitet inom problemlösning. Det kan vara allt från att valla får till höghöjdsbanor. Aktiviteten kan genomföras både  utomhus och inomhus – det väljer ni själva vad som passar er bäst! Genom att samla ihop ett gäng kompisar eller teamet på jobbet och lösa problem kan vara den perfekta “icebreakern” eller aktiviteten för att komma varandra ännu närmre. 

För vilka passar problemlösning som aktivitet?

En aktivitet med problemlösningar passar kompisgänget, möhippan, svensexan eller som teamaktivitet på jobbet. Denna aktivitet är till för er som vill ha spänning och utmaning samt slå ihop era kloka hjärnor tillsammans. Det är en bra aktivitet att göra för att komma iväg och få tänka på annat samt göra något där gruppen står i fokus.   

När ska man ha problemlösning som aktivitet?

Problemlösning kan ni ha som aktivitet när ni vill vara aktiva och samarbeta eller när vi behöver stärka teamkänslan och lära känna varandra lite bättre. Det som är positivt är att de flesta aktiviteterna kan anpassas efter var i landet ni befinner er. Ni kan både vara ute i naturen och inne på kontoret. Det utlovas även mycket skratt när ni löser dessa utmaningar! 

Problemlösningar med vänner

Istället för att bara ta en öl med dina vänner, varför inte starta kvällen med en aktivitet? Problemlösning är en perfekt aktivitet för kompisgänget och ett bra sätt att komma igång om ni ska ha en kväll på stan eller ses under dagen och vill hitta på något kul. Utmana varandra i antingen femkamp, poängjakt eller fårvallning. 

Klura på problem tillsammans med dina kollegor

Att hitta aktiviteter med dina kollegor som passar alla kan vara svårt men vi tror att alla kommer tycka att problemlösning är en uppskattad aktivitet. Här får ni samarbeta och lösa både svåra och spännande problem. Det är alltid trevligt att göra något utanför jobbet och att lösa problem bjuder både in till skratt och en bättre teamkänsla. 

Problemlösning på möhippa eller svensexa

Problemlösning som aktivitet passar bra på en möhippa eller en svensexa. Du kanske inte tänker på problemlösning som en passande aktivitet vid en möhippa eller svensexa, men det kan vara en bra aktivitet när ni vill tävla mot varandra och lösa spännande och svåra problem tillsammans. Våga höj pulsen på möhippan eller svensexan!