Visa aktivitet.se som: Mobil
Tips på företagsaktiviteter

Företagsaktiviteter

Har du blivit ansvarig för att organisera ett företagsevent, konferens, firmafest eller teambuildingdag? Varför inte styra upp lite aktiviteter för att göra dagen lite mer minnesvärd. Här har vi samlat tips på några av våra allra mest populära företagsaktiviteter.

Populära aktiviteter

För en företagsaktivitet värd att minnas

Att få till en riktigt lyckad aktivitet för företaget kräver lite planering. För att hjälpa till har vi samlat guider kring de vanligaste typerna av företagsaktiviteter. De är sprängfyllda med alltifrån tips på hur du styr upp ett lyckat event till inspiration på roliga upplevelser som passar alla olika upplägg.

Senast uppdaterad: 10 jul 2019
Senast uppdaterad: 2019-10-11

Teambuilding är töntigt och onödigt – eller?

Inställningen till teambuilding brukar variera och teambuilding kan många gånger blandas ihop med roliga kickoff-aktiviteter. aktivitet.se har pratat med Mimmi Dahlström, experten från Äventyrens Ö, om vanliga fördomar kring teambuilding och hur du kan bemöta dem.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-11

Företagsevent – tips och idéer för ett lyckat arrangemang 

För att få till ett minnesvärt företagsevent kan det vara värt att planera in aktiviteter, föreläsare eller andra upplevelser. Här samlar vi tips på de populäraste aktiviteter för just företagsevent.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-11

Tips och inspiration för en minnesvärd femkamp

En femkamp tillsammans med kollegor är en populär aktivitet vid kickoff, teambuilding, konferens och andra företagsevent.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-11

Tips för en lyckad teambuildingaktivitet

Letar du efter aktiviteter till er teambuilding? Här får du tips om populära aktiviteter som stärker gruppens samarbetsförmåga och vi-känsla.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-10

Tips till dig som ska anordna en konferens 

Har du fått i uppdrag att anordna en konferens? Här hittar du tips på aktiviteter som inleder, avslutar eller skapar välbehövliga pauser under dagen.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-11

Aktivitetstips för en lyckad kickoff

En kickoff markerar starten av något – till exempel den årliga verksamheten, ett projekt eller ett nytt arbetsteam. Gör kickoffen till en minnesvärd dag genom att krydda den med några roliga aktiviteter! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-11

Tips till dig som ska anordna en företagsfest

Ska du anordna en företagsfest? Då har du hittat helt rätt! Gör nästa företagsfest till en minnesvärd kväll genom en eller flera roliga aktiviteter.

Läs mer

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information