Visa aktivitet.se som: Mobil

Guider och inspiration

Är du ute efter tips för att hitta den rätta aktiviteten? Är det dags att planera födelsedagsfest, kickoff eller svensexa? Här har vi samlat ett gäng guider och inspiration för att hjälpa dig på traven. Du hittar aktivitetstips inom alla kategorier och för alla tillfällen, åldrar och förmågor.

 

företagsaktiviteter

Företagsaktiviteter

Här har vi samlat aktiviteter som passar perfekt när du vill få till det där lilla extra när det är dags för företagsevent, kickoff, konferens eller teambuilding.

Tips på företagsaktiviteter

 

Möhippa och svensexa

Möhippa och svensexa

Har du fått den ärofyllda uppgiften att planera en möhippa eller svensexa? Här hittar du alla möjliga passande aktiviteter att lägga till i schemat. Vi har samlat alltifrån lugna och rogivande stunder till adrenalinkickande äventyr – här kan du hitta aktiviteter som passar alla typer av brudar och brudgummar, och deras möhippor och svensexor.

Guide för möhippor och svensexor

 

Guide för gruppaktiviteter

Gruppaktiviteter

Är det dags att samla ihop kompisgänget, familjen, släkten eller kollegorna för lite kvalitetstid? Varför inte göra det i form av en aktivitet? Vi har samlat tips på roliga aktiviteter både för mindre grupper som dig och din partner, kompis eller mormor, och aktiviteter som passar hela släkten, kören eller avdelningen på jobbet.

Inspiration för gruppaktiviteter

Senast uppdaterad: 11 jul 2019

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information