Guider och inspiration

Är du ute efter att hitta den rätta aktiviteten? Är det dags att planera kickoff eller svensexa? Här har vi samlat guider och inspiration för att hjälpa dig på traven.

Nedan listar vi guider som kommer vägleda dig till din nästa roliga aktivitet. Här hittar du den stora guiden för företagsaktiviteter, möhippa och svensexa och gruppaktiviteter för vänner och kollegor.

Aktivitetsguider

Här har vi samlat aktivitetsguider där vi berättar mer om våra populära kategorier och vem de kan passa för. Här finns både kreativa, roliga och fartfyllda aktiviteter!

Läs mer om populära aktiviteter


Företagsaktiviteter

I den här guiden har vi samlat våra bästa tips för djur- och naturälskaren. Vill du spendera mer tid i friska luften? Kanske genom att ge dig ut på fågelskådning, eller varför inte starta en egen grönsaksodling? Hitta ditt sätt att bli ett med naturen.

Tips på företagsaktiviteter


Möhippa och svensexa

Har du fått den ärofyllda uppgiften att planera en möhippa eller svensexa? Här hittar du alla möjliga passande aktiviteter att lägga till i schemat. Vi har samlat alltifrån lugna och rogivande stunder till adrenalinkickande äventyr – här kan du hitta aktiviteter som passar alla typer av brudar och brudgummar, och deras möhippor och svensexor.

Guide för möhippor och svensexor


Gruppaktiviteter

Roman, deckare, poesi eller kanske dramatik? I den här guiden hittar du information och inspiration till att skriva. Här finns något för alla, oavsett författarambitioner!

Inspiration för gruppaktiviteter


Annonser