Inga recensioner än

Pegasus Project - Escape Game på Distans

Activity, Distans
Längd
ca 1,5 timme
Pris
200 SEK
Eventtyp
Distansaktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Längd
ca 1,5 timme
Pris
200 SEK
Eventtyp
Distansaktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Pegasus Project - Ett Escape Game Online

En ”olycka”, en mörkläggning, en försvunnen agent, ett storslaget projekt – med sikte på världsherravälde. Det är förutsättningarna och utmaningarna du och ditt team ställs inför när kallas in för att… rädda världen, helt ”enkelt”!.

Ett mystiskt mail går ut till alla deltagare. Ditt team kopplar upp sig på valfri videomötestjänst och klickar på länken i mailet – därefter sätter en halsbrytande jakt på ledtrådar, sanningar och lösningar igång. Utifrån er digitala sambandscentral har ni tillgång till mängder av dokument, virtuella verktyg och möjlighet att genom VR fritt röra er igenom och utforska hela kontorskomplexet hos det inblandade företaget. Allt medan tiden stressande tickar ned – precis som i ett escape room. Snyggt, smart och klurigt.

Pegasus Project är ett engagerande escape game som genomförs helt och hållet online. Deltagarna sitter vid varsin dator – hemma eller på kontoret spelar ingen roll. Gränssnittet och uppdragen är på engelska.

Pegasus Project är ett spännande och engagerande escape game som genomförs online. Teambuilding, humörhöjare och socialt umgänge på distans – allt i ett. Perfekt för det hemmajobbande företaget/teamet som vill göra något kul tillsammans i pandemitider. Eller varför inte utmana de andra kontoren i Sverige/världen – oavsett om ni jobbar hemma eller på plats?

Allt deltagarna behöver är en dator med webbläsare och en videomötestjänst (t.ex. Zoom, Teams, Meet) där laget loggar in på ett gemensamt möte. Ni behöver inte ladda ner någon app eller liknande – det är bara att öppna mailet ni får, klicka på länken och börja rädda världen!

Är ni intresserade av ett sammansatt upplägg med aktivitetsledare från oss som sätter upp videomöte, hälsar välkommen, finns för support under spelet och presenterar resultatet efteråt? Kontakta oss bara för en offert.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Enligt överenskommelse

  • Distansaktivitet
  • Distans

Målgrupp

Gruppstorlek: 3-1000+ personer

Kan bokas i: Hela Sverige och världen

Passar för: Konferens, Kick-off, Teambuilding

Plats: Pegasus Project genomförs helt och hållet online. Allt deltagarna behöver är en dator med webbläsare och valfri videomötestjänst (t.ex. Zoom, Teams, Meet)

Språk: Engelska

Kostnader

2000:- i startavgift + 200:- / person, exklusive moms
Minsta debitering 3000:-

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Pegasus Project - Escape Game på Distans. Det är gratis och inte bindande!
Activity
Öregrundsgatan 4
115 59 Stockholm

Activity - Prisvärda och professionella aktiviteter

Letar du efter en aktivitet att göra med företaget eller kompisgänget? Activity skapar roliga och gemenskaps-byggande aktiviteter utan mellanhänder i hela Sverige. Eftersom vi själva tar fram alla aktivitetskoncept och levererar dem med vår egen personal, så kan vi hålla lägre priser...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Activity

Highlights