Escape Games och mysterier för barn och ungdomar – att göra hemma!

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar, i Malmö (+3 orter)
Längd
Ca. 1-1,5 timme.
Pris
249 - 399 SEK
Längd
Ca. 1-1,5 timme.
Pris
249 - 399 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Beskrivning

Escape room aktiviteter att göra hemma- Gåtor, ledtrådar och rekvisita

Gåtor, ledtrådar och rekvisita - Escape room 

Våra Escape games och mysterier arrangerar man själv, när och var man vill! Ett event kostar 199 kr för hela spelet – inte per person!

Du är lekledare och förbereder det hela. Allt som behövs för att göra ett riktigt kul event får du i produkten, enkla instruktioner, en spännande historia, gåtor, ledtrådar, rekvisita – och så lösningen så klart. Barnen / ungdomarna ska lösa ett spännande mysterium med hjälp av logik, slutledningsförmåga, matematik, språk, och samarbete!

Det finns flera olika Escape Games och mysterier att välja mellan, tex ”Flykten från det hemsökta huset” som passar perfekt till Halloweenfesten!

Att på riktigt få lösa ett mysterium står högt på många barn och ungdomars önskelista och är därför en perfekt aktivitet för ett annorlunda och riktigt lyckat kalas eller fest!

Målgrupp

För kalas och fest för lite äldre barn och ungdomar. Hemma, på lägerskola, i föreningen.

Kostnader

Våra Escape Games och mysterier kostar 199 kr / event – alltså inte per person! Allt levereras omedelbart efter beställning med mail och du får allt som behövs för att arrangera ett eget Escape game eller ett mysterium!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Escape Games och mysterier för barn och ungdomar – att göra hemma! . Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.