Visar 1-9 av 9 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-9 av 9 träffar

Mer om Escape Room i Göteborg

Ni går in i rummet och hör hur den tunga dörren stängs bakom er och går i lås. Tiden börjar ticka och nu gäller det att samarbeta för att klara alla uppdrag innan tiden är ute. Kan ni tänka utanför boxen? Välkommen till Escape Room!

Vad är Escape Room?

Idén till denna teambuildingaktivitet kommer från dataspelsvärlden. De senaste åren har det kommit fler och fler Escape Rooms och det är en populär aktivitet bland både yngre och äldre. Denna aktivitet passar utmärkt att göra för att svetsa samman kollegorna eller bara ha det roligt med familj eller vänner. Det beskrivs ofta som både utmanande, spännande och väldigt roligt. Hur hanterar du tidspressen och klarar ni av att lägga ihop alla svar för att lyckas med ert stora uppdrag i tid? Det är viktigt att kunna tänka logiskt och vara kreativ.

Escape Room i Göteborg

I Göteborg finns en uppsjö av arrangörer som erbjuder Escape Rooms. Det finns en rad olika uppdrag så om du har testat det förut behöver du självklart inte genomföra samma rum en gång till utan kan välja nya utmaningar. Det finns även andra alternativ där du kan utföra aktiviteten utomhus eller till och med hemifrån.

Olika typer av Escape Rooms

De olika rummen är kopplade till ett visst uppdrag och olika mysterier som ska lösas. Här är några exempel på Escape Rooms i Göteborg:

  • Deadline - Undergången är nära då en tidigare anställd har visat sig utnyttja hemlig information för sin egen vinnings skull. Han har krypterat all data och det är bara ni som kan hitta krypteringsnyckeln innan det är för sent.
  • Ta tillbaka kontrollen på över företag - Hackare har tagit över ert företag och känsliga datafiler riskerar att läcka ut eller till och med raderas. Ni har nu 60 minuter på er att lösa problemet och ta tillbaka makten över företaget.
  • Prison Escape - Här får ni uppleva hur det är att vara på rymmen och försöka rentvå ditt namn. Vem kan du egentligen lita på och var ska du gömma dig? Den här utmaningen utspelar sig i skogen där skådespelare gör aktiviteten fylld av spänning och adrenalin.
  • Spionjakt - Under 60 minuter ska ni svara på kluriga frågor, leta efter spår, identifiera fingeravtryck samt lösa koder för att få fast spionen. Klarar ni av att samarbeta under dessa stressiga förhållanden?

Vem passar Escape Room för?

Denna aktivitet går ofta att anpassa efter en större eller mindre grupp. Åldrarna kan variera och vissa är mer anpassade till att passa även de yngre familjemedlemmarna. Så kavla upp ärmarna och förbered er på en 60 minuters adrenalinhöjande utmaning!

Jämför aktiviteter
Mordmysterium
Deckargåta med middag

Upplev en kväll i sann deckaranda tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater samtidigt som ni äter en god middag. Alla deltagare får en roll med sina egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Vem är mördaren? Vem kan man lita på?

Vi erbjuder mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett nytt spännande koncept att lösa ett mordmysterium genom diskussion och improvisation.

Läs mer