Visar 1-12 av 12 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-12 av 12 träffar

Mer om Escape Room i Stockholm

Dörren stängs bakom er och ni hör hur låset går igen och klockan börjar ticka ner. Er uppgift är att ta lösa de uppgifter och kluriga frågor ni får innan tiden runnit ut. För att ta er ut i tid måste ni samarbeta och tänka utanför boxen. Välkommen till Escape Room!

Vad är Escape Room?

Denna teambuildingaktivitet är baserad på ett dataspel med samma namn och har blivit en populär aktivitet de senaste åren. Det är en samarbetsövning som passar utmärkt att göra med dina kollegor eller kompisar. Förutom att det brukar beskrivas som roligt och spännande är det även ett utmärkt sätt att se vilka olika förmågor ni har inom gruppen. Vem agerar bäst under stress och vem är egentligen bäst på att analysera och förstå dolda budskap? Här är det viktigt att tänka logiskt och du kommer få användning för både fingerfärdighet och intelligens. 

Escape Rooms i Stockholm

Det finns flera olika arrangörer som anordnar Escape Rooms i Stockholm och de har olika teman i rummen för att skilja dem åt. Numera finns även utmaningar som du kan göra utomhus eller hemifrån. Det finns även mysterier som är anpassade för barn och ungdomar för att kunna inkludera hela familjen. 

Olika typer av Escape Rooms

De olika arrangörerna i Stockholm kan ha varierande upplägg och mysterier att lösa i de olika rummen. Här är några exempel på olika Escape Rooms:

  • Galna farmor - När farmor gick en promenad för 20 år sedan försvann hon och sedan dess har det varit tyst. Tills nu! Ni har en timme på er att rädda henne från kidnapparna.
  • The collector - De orubbliga gallergrindarna stänger in er  i de djupaste katakomberna. När “Samlaren” plötsligt lämnar sitt kontor finns en chans för er att ta er ut. Kan ni klara det?
  • Strålningsmysteriet - Denna utmaning utspelar sig utomhus så därför är man inte inlåst utan istället begränsas ni av strålningen och ni måste ändå lösa de kluriga frågorna innan tiden är ute. 
  • Vallhalls hemlighet - Ni vaknar upp i en mörk och trång grav och ert mål är att ta er därifrån. Siktet är inställt på Valhall och när ni når dit väntar en evig fest. 

Vem passar Escape room för?

Escape room i Stockholm finns för både större och mindre grupper, både för privatpersoner och företag. De olika arrangörerna brukar beskriva hur stor gruppen kan vara och vilka åldrar som passar samt om det är anpassat för att hela familjen ska kunna vara med. Så förbered er på en teamövning ni sent kommer att glömma!

Jämför aktiviteter
Mordmysterium
Deckargåta med middag

Upplev en kväll i sann deckaranda tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater samtidigt som ni äter en god middag. Alla deltagare får en roll med sina egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Vem är mördaren? Vem kan man lita på?

Vi erbjuder mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett nytt spännande koncept att lösa ett mordmysterium genom diskussion och improvisation.

Läs mer