Visar 1-7 av 7 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-7 av 7 träffar

Mer om Escape Room i Malmö

Letar ni efter en teamaktivitet där er lösningsförmåga ställs på prov? Då är Escape Rooms helt rätt för er! Ni blir inlåsta i ett rum med en rad olika uppdrag som måste lösas innan klockan räknat ner till 0. Här är det viktigt att kunna prestera under press och tänka utanför ramarna. Det är klurigt, spännande och nervkittlande!

Vad är Escape Room?

Idén till Escape Room kommer från ett dataspel med samma namn. Aktiviteten har blivit väldigt populär de senaste åren och det kan man förstå med tanke på att det är en rolig och utmanande aktivitet som passar att göra med kollegor, vänner och familjen. När dörren går i lås bakom er har ni bara varandra och en rad olika kluriga frågor att lösa. Vem är mest snabbtänkt och vem är mest analytisk? Och hur stresståliga är ni egentligen? Här kommer både fingerfärdighet och intelligens väl till pass.

Escape Rooms i Malmö

I Malmö finns flera arrangörer som erbjuder Escape Rooms. Det finns olika rum beroende på hur många ni är i gruppen och det är även olika teman på mysterierna. Vissa Escape rooms kan man utföra på distans och vissa är anpassade för barn och ungdomar. 

Olika typer av Escape Rooms

Här är några exempel på olika mysterier som finns att lösa på Escape Rooms i Malmö:

  • Zombie lab - Människorna är förvandlade till blodtörstiga zombies och zombieviruset sprids med ett enda bett. Ni är ett gäng forskare från Ryssland och mänsklighetens hopp ligger nu i era händer. Kan ni hitta botemedlet innan det är för sent?
  • Deadline - Företaget är på väg mot konkurs efter att en före detta anställd missbrukat sitt förtroende och krypterat all data. Hinner ni hitta krypteringsnyckeln innan tiden är ute och all data försvinner? 
  • BoxBreak - denna portabla aktivitet kan anpassas efter era behov då den kan genomföras på kontoret, konferensanläggningen eller i en annan lokal. Ni är indelade i lag och har 60 minuter på er att lösa boxen. Vem är snabbast?
  • Bunker - Mysteriet utspelar sig på 80-talet och världen hotas av en kärnvapenkatastrof. Nu är det upp till er agenter att hitta vem som ligger bakom detta och se till att stoppa avfyrningen innan det är för sent. 

Vem passar Escape room för?

Denna aktivitet passar både företag och privatpersoner och storleken på gruppen kan variera. Om du är nyfiken på att veta mer om Escape rooms i Malmö så kan du göra en intresseanmälan och få mer information från arrangören om vilket rum som passar bäst för er grupp. Sen är det bara förbereda er på en utmanande aktivitet utöver det vanliga!

Jämför aktiviteter
Mordmysterium
Deckargåta med middag

Upplev en kväll i sann deckaranda tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater samtidigt som ni äter en god middag. Alla deltagare får en roll med sina egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Vem är mördaren? Vem kan man lita på?

Vi erbjuder mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett nytt spännande koncept att lösa ett mordmysterium genom diskussion och improvisation.

Läs mer