Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning

Mer om företagsgolf

Att spela golf går ut på att du med din uppsättning klubbor slår golfbollen på så få slag som möjligt för att slutligen hamnar på green och till sist puttas i hålet. Sporten kan spelas helt individuellt eller i ett golflag. Inom golf finns många spelregler, uttryck och etikettregler att bekanta sig med. Som aktivitet kan du välja att spela nöjesgolf med aktiviteter som äventyrsgolf, minigolf och golfsimulator. Förutom att det är roligt att spela golf anses även sporten vara en lugn och harmonisk aktivitet i natursköna områden.

Företagsgolf

Många väljer att kombinera konferensen eller firmafesten med företagsgolf. Därför erbjuder flera arrangörer övernattning på idylliska herrgårdar med närliggande golfbanor. Där kan du både hålla din konferens, ha din kick off och spela golf. Du och dina kollegor får en instruktör som visar de grundläggande teknikerna inom golf, därefter är det bara att spela. Under en härlig dag kan du och dina kollegor golfa samtidigt som ni njuter av vackra miljöer .

Äventyrsgolf

Äventyrsgolfen beskrivs bäst som en blandning mellan minigolf och bangolf. Du använder en putterklubba på en golfbana gjord av konstgräs i äventyrlig miljö. Runt varje hål finns bunkrar och olika hinder du måste ta dig över för att få bollen i hålet. Äventyrsgolfbanor är vackert utsmyckade med exotiska växter, små broar och vattenfall. Du som redan spelar golf kan även träna ditt närspel på en äventyrsgolfbana.

Minigolf

Att spela minigolf innebär att du med en putter spelar på små banor med olika typer av svårigheter och hinder. Minigolf är en väldigt populär och prisvärd aktivitet som alla kan klara av. Banorna på minigolf har oftast en grön filtmatta för att efterlikna de stora golfbanornas gräs.

Golfsimulator

En modern golfaktivitet är att spela sporten i en golfsimulator. Genom ny teknik kan du öva på din sving genom interaktivitet. Golfsimulatorn känner av kraften och vinkeln på ditt slag och räknar därefter ut var din golfboll hamnar. Denna aktivitet är rolig för såväl kompisgänget som för företaget.

golf, golfa, spela golf

Jämför aktiviteter