Visar 1-1 av 1 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-1 av 1 träffar

Paintball är en tävling som vuxit och som idag har över 30 miljoner utövare världen över. Laserdome är en laserskyttesport som även är en fartfylld och spännande upplevelse, perfekt på kalas eller kanske på en företagsfest. Här nedan kan du läsa mer om de båda aktiviteterna.

Paintball

Idag är det snart 25 år sedan man började spela paintball och är idag en av världens snabbaste växande sporter. Hur paintball uppkom finns det en del olika teorier om. Man tror att det började då skogsarbetare i Kanada började använda sig av markörer för att på avstånd kunna markera vilka träd som skulle fällas. Efter ett tag insåg man att man faktikst kunde skjuta en färgboll på sin kollega en bit bort. Där tror man att indén till att spela paintball föddes. Idag är paintball den tredje största ”extremsporten”, före paintball ligger skateboard och inlines. Att paintball inte växer snabbare än vad det gör kan vara kostnaderna. Paintball är en dyr sport, både vad gäller engångskostnader såsom utrustning och löpande kostnader i form av bollar.

» Paintball Göteborg
» Paintball Stockholm

Paintball är en aktivitet som passar de flesta. Att spela paintball kan vara ett roligt inslag på till exempel en möhippa, kick off, svensexa, företagsfest, konferens eller ett kalas. Gör er kick off med minnesvärd och utmana varandra i paintball.

Laserdome

Laserdome är ett laserspel som kommer från Australien där den första laserhallen öppnades 1986. Spelet har sedan spridits till USA, och 1990 till Europa.

Actionsporten Lasedome spelas med sensorförsedda västar på kroppen och futuristiska laservapen i händerna. Man jagar varandra genom mörka gångar och rökfyllda labyrinter. Laserdome spelas i lag eller alla mot alla. Laserdome är en perfekt aktivitet för den som vill ha action, fart och fläkt på till exempel sin möhippa, svensexa, konferens, företagsfest eller kick off.

Då man spelar Laserdome är ens uppgift att samla så mycket poäng som möjligt genom att skjuta de blinkande fälten på fiendens utrustning. Varje spelare har 5 träffytor som blinkar. Du har alltid obegränsat med skott och liv i Laserdome, men när du själv blir träffad så slutar ditt vapen och din utrustning att fungera i 5 sekunder. För varje träff registreras din poäng automatiskt i din utrustning. Efter spelets slut redovisas träffarna och vinnaren utses.

Aktiviteter med fart

Både paintball och laserdome är aktiviteter som kräver koncentration och känsla. Aktiviteterna är roliga och passar de flesta och är även roliga komplement vid en svensexa, möhippa, konferens eller vid en kick off. Boka in paintball eller laserdome nu och ha en riktigt rolig dag!

paintball

Mer inom området
Jämför aktiviteter