Över 60 olika färdiga musikquiz, frågesporter och festlekar!

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar, i Malmö (+3 orter)
Längd
Ca. 1-1,5 timme
Pris
149 - 159 SEK
Längd
Ca. 1-1,5 timme
Pris
149 - 159 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Beskrivning

Aktivitet för företag och privata grupper - frågesport, musikquiz och festlekar

Frågesport, musikquiz och festlekar

Färdiga, fyndiga och bra quiz! 149-159 kr / quiz  - oavsett antalet personer! Vi har massvis med färdiga musikquiz och frågesporter med allt som behövs för att själva genomföra ett quiz på konferensen, kickoffen, afterwork eller den privata festen. Quizen är kul och fyndiga med både musikfrågor och blandade följdfrågor. Quizen är gjorda för underhållning till en bred målgrupp, så att alla ska kunna vara med.

Vi har massvis med quiz att välja på! Varje år hittar du nya fräscha och aktuella quiz till sommar- och julfest och så klart årets nyårsquiz om årets som gått. Det finns också quiz gjorda för särskilda tillfällen som riktigt fyndiga quiz med tema after.work, grillfest och oktoberfest – med en hel massa tyska hits du inte visste du hade hört, eller t.ex quiz som med musikens hjälp tar er på en rolig jorden-runt resa!

Det finns också roliga festlekar med färdiga stationer som innehåller både quizfrågor och andra klurigheter och praktiska moment, som tex provningar.

Våra mingelquiz är precis vad de låter som, quiz som man gör medan man minglar!

Våra produkter håller hög redaktionell kvalitet och är alltid i fin layout. Ni får allt färdigt! Det enda som behövs är en lekledare och en högtalare! Ni får frågor, en färdig spellista, fina svarsformulär och facit.

Målgrupp

För företagsfest, kick-off, konferens och after-work. För svensexa, möhippa och kompisgäng. För den privata festen.

Kostnader

Våra quiz kostar 149 -159 kr / quiz – alltså inte per person! Allt levereras omedelbart efter beställning med mail, som en fil. Ni skriver själva ut så många svarsformulär som behövs, beroende på hur många personer ni är.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Över 60 olika färdiga musikquiz, frågesporter och festlekar!. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.