Visa aktivitet.se som: Mobil

Resenärerna (Digitalt "resequiz")

EttEvent
Distans
1 timme
245 SEK
Enligt överenskommelse
EttEvent

Beskrivning

Det här är vår digitala variant av känt resequiz från TV som utförs via datorn med hjälp av videokonferensverktyget Zoom eller Teams. Vi sänder live från vår studio och ni följer med på resorna i lag om 2-6 personer (alla sitter vid varsin dator var som helst i landet). Kluriga ledtrådar, tungvrickare och anknytande följdfrågor till resmålen är vad som väntar. Självklart får ni prata och interagera med de andra lagen under tiden.

Går att köra både på svenska och engelska.

Turneringsupplägg

Om ni är fler än 50 personer rekommenderar vi ett turneringsupplägg. Då kör vi flera deltävlingar där 1-2 lag går vidare från varje deltävling för att sen mötas i en final. Deltävlingarna kan köras på samma dag eller utspritt på flera olika dagar. I finalen så är det såklart nya resmål och andra utmaningar/frågor. Hör av er så berättar vi gärna mer och hjälper er att skräddarsy ett upplägg som passar er bäst. 

Praktisk info

Varje deltagare behöver en dator med mikrofon (och webbkamera).

Ni ansluter till sändningen med hjälp av Zoom eller Teams.

Kostnader

245 kr/person

Startavgift 500kr

Alla priser exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Resenärerna (Digitalt "resequiz"). Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 15 recensioner.

Robert Reiskog
Efter 2 dagars digital säljmöte, behövde vi lite break, och teambuilding. Vi hade bokat Resenärerna, då några av oss gillar ett specifikt tv program på SVT. Ett troligt fint upplagt av EttEvent, med bra frågor (lätta och svåra). Kul att få klura och tänka, och även få tänka "outside the box" sånt här blir det mer av ;)
Emma, Dynabyte Ab
Jätterolig teamaktivitet för alla som älskar att resa och På Spåret. Vi körde detta i hela bolaget som en del utav sommaraktivitet under pandemin när vi inte kunde träffas. Vi alla längtar efter att få ut i världen och resa igen och denna aktivitet lättade lite på abstinensen. Julius på EttEvent var väldigt proffsig och höll ihop aktiviteten på ...
Visa hela
Isabel Andreasson, Newsec
Vi var ett gäng på ca 25 personer som körde "Resenärerna". Superkul tävling på lagom nivå där alla kunde hänga med. Bra ordnat av Julius på EttEvent som styrde upp allt på ett proffsigt sätt. Kan varmt rekommendera!

EttEvent

Välkommen till EttEvent – aktiviteter för företag och privatpersoner

EttEvents aktiviteter skiljer sig från de traditionella femkamper och samarbetsövningar som ofta erbjuds. Alla aktiviteter är skapade från grunden av oss, vi tror på att varje upplevelse ska vara unik. Våra aktiviteter passar bra på konferenser och kickoffer men även...


Läs mer och visa alla aktiviteter med EttEvent

Kontaktuppgifter till EttEvent

EttEvent

Uppsala

 Visa telefonnummer


Recensioner
Recensioner
(4,8)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 29 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Resenärerna (Digitalt "resequiz"), fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information