Scotland Yard Challenge - Spännande Teambuilding

Active Minds, Rikstäckande
Längd
1 timme
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse - Valfri plats se detaljer
Längd
1 timme
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse - Valfri plats se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Scotland Yard Challenge Live: Engagerande jakt för street-smarta team! Upplev en dramatisk resa genom gåtor och strategiska lösningar för att rädda världen. Ett unikt och interaktivt äventyr där ert team, uppdelat i fem personers grupper, sätts på prov. Ni löser gåtor, är strategiska och navigerar genom uppdrag på hela Internet. En race mot tiden där det snabbaste teamet vinner! Stärk teamkänslan, arbeta teamstärkande och ha kul tillsammans – ge ert team en oförglömlig upplevelse!

Upptäck en dramatiskt engagerande jakt efter de stulna brittiska kronjuvelerna med Scotland Yard Challenge Live – en unik och interaktiv upplevelse som tar er på en spännande resa genom gåtor och strategiska lösningar för att rädda världen! Deltagarna, uppdelade i team om fem personer, sätts på prov när de sitter utspridda på er anläggning, hotell eller kontor.

Med en kopp kaffe och tilltugg i handen löser teamen gåtor och utarbetar strategier med hjälp av vår spelapp på surfplattor. Hela Internet blir er spelplan när ni navigerar er fram genom uppdragen för att slutligen finna var kronjuvelerna gömmer sig. För att vara framgångsrika krävs det street-smarthet, allmänbildning och logiska lösningar.

Spelet inleds med en engagerande introduktion, och sedan är det ett race mot tiden där det snabbaste teamet som löser jakten går segrande ur striden. Teamen samlas och planerar sin strategi. Genom att lösa uppdrag tar sig varje team närmare lösningen, och vi kan följa deras framsteg, kommentera och motivera dem i realtid.

Syftena är tydliga och kraftfulla: skapa teamkänsla, arbeta teamstärkande med organisationen och ha kul tillsammans. Ge ert team en oförglömlig och spännande upplevelse med Scotland Yard Challenge – där samarbete och glädje går hand i hand!

Psst! Aktiviteten går självklart att genomföra under ett digitalt möte och med era egna smartphones.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Enligt överenskommelse - Valfri plats

  • Aktivitet
  • Sverige

Målgrupp

Syfte: Stärka relationer, teambuilding, ha riktigt roligt och samarbeta
Tidsåtgång: Totalt 1,5h ink intro och prisceremoni
Språk: Svenska eller Engelska

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Scotland Yard Challenge - Spännande Teambuilding. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 16 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Creative Meetings - Andrea
10 sep 2023

Tack för senast!!!! Kunden är jättenöjd och vi också förstås 😊

5/5
Nestlé - Charlotte
05 sep 2023

Tack, det var väldigt roligt och bra arrangerat.

5/5
KTH - Moa N
30 aug 2023

Stort tack för att ni kom ut till oss! Vilket engagemang grupperna hade!

Active Minds

Vi skapar unika konferensaktiviteter och möteskoncept som är engagerande, effektiva och roliga - Live Engagement helt enkelt! På Active Minds vet vi att lyckade konferenser och möten skapas genom engagerade deltagare. Vi använder pedagogik, motivation och gamification för att hjälpa...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Active Minds

Highlights