Virtual Reality – VR

Spännande aktiviteter i en virtuell verklighet

Vill ni ha en aktivitet som ni kan leva er in i på riktigt? Utforska, upplev och agera som om ni var en del av ett spel. För ett riktigt miljöombyte inför nästa företagsevent eller kick off är aktiviteter med Virtual Reality-teknik perfekt.
Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning

Vad är Virtual Reality (VR)?

Virtual Reality är en teknik där du hoppar in i en simulerad verklighet med hjälp av speciella VR-glasögon som projicerar en artificiell värld inför dina ögon. Till skillnad från en datorskärm är VR-upplevelsen i full 360 och du kan vända och vrida dig helt fritt. Detta ger en unik känsla av att verkligen vara del av den simulerade miljön. Den enklaste varianten av Virtual Reality kan du skapa själv med hjälp av en smartphone och enkel pappkartong. Men för att få maximal upplevelse krävs det att du använder dig av ett mer avancerat headset som återger både ljud och bild på ett sömlöst sätt. Vill du få en ännu mer uppslukande upplevelse bör du testa att spela ett VR-spel. Möjligheten att röra dig och interagera med den simulerade världen kommer få din hjärna att tro att du verkligen befinner dig där.

Företagsevent med Virtual Reality

Ta med dina kollegor på ett VR-event om du vill dra med dem på ett riktigt äventyr. Ni kan testa VR tillsammans i era lokaler, på en konferensanläggning, ett kundevent eller på plats hos arrangören. Det finns både interaktiva upplevelser där ni kan spela spel i Virtual Reality-miljö och möjligheten att hoppa in i en simulerad upplevelse. Ni kan exempelvis skjuta zombies, spela tennis eller vandra omkring på den internationella rymdstationen ISS. Virtual Reality är en garanterad stämningshöjare oavsett om det är kick-off eller kundevent. VR kan även användas i teambuilding-syfte. Den som har på sig VR-headsetet samarbetar för att lösa en uppgift tillsammans med de övriga i teamet som följer händelseförloppet på en TV-skärm.

Privata event med Virtual Reality

Det är inte bara företag som kan ha roligt med VR. Det kan även hyras in för födelsedagar, fester, möhippor och svensexor och andra tillställningar. En Virtual Reality upplevelse kommer garanterat att leda till många skratt och minnen. VR är inte heller något som bara är för ungdomar. Varför inte spexa till 70-års kalaset genom att titta på när faster Agneta skjuter zombies eller låta Harry flyta tyngdlöst genom rymden. Ett par VR-glasögon livar alltid upp stämninngen, oavsett målgrupp.

Vad används Virtual Reality till?

Virtual Reality är speciellt stort i spelvärlden och i många former av underhållning. Andra områden där Virtual Reality teknik kan tänkas bli stort är till exempel inom bostadsmarknaden där du kan gå på visning innan ett hus har byggts, inom terapin där du kan utsättas för stressfyllda situationer utan att behöva vara där på riktigt, i undervisningssyfte, träning och inom medicin. 

Jämför aktiviteter