Visa aktivitet.se som: Mobil

Epic Warfare

Eventligan
Sammanfattning
Göteborg, Stockholm
2,5 timmar
395 SEK inkl. moms
Kommande starter
Göteborg
Kan bokas året runt  
395 SEK
Stockholm
Kan bokas året runt  
395 SEK

Beskrivning

Kämpa för heder, seger och ära!

'Epic Warfare' är en aktivitet som får adrenalinet att pumpa. Vi utrustar er i medeltida/fantasyutrustning och kläder. I den första fasen så varvar vi strider en mot en, två mot två, tre mot tre och stora lag med teori. Under vilopauserna ger vi er våra bästa tips på hur man strider effektivt. I den andra fasen blir det filminspelning.

Vi spelar då in en kort film där striden står i centrum men där det även spelas in lite andra scener med hjälp av er instruktör. Filmerna som skapas brukar bli enormt roliga att titta på speciellt förstås för dem som känner deltagarna. Det hör till vanligheten att filmen ifrån till exempel svensexor och möhippor visas upp på bröllop. Mycket skratt brukar det bli under denna filminspelning och vi garanterar att det kommer att bli samtalsämnet en lång tid framöver.

epicwarfare1

(Vapnen som används kommer ifrån företagen Calimacil och Epic Armory och är de mest högkvalitativa som finns att hitta på marknaden. 

Denna upplevelse är perfekt för svensexor, möhippor och kompisgäng men fungerar även lysande som företagsaktivitet. En aktivitet utan dess like!

Måste upplevas!

Målgrupp

Företag, Svensexa, Sällskap, Möhippa, Organisation, Myndighet, Förening, Kompisgäng, Födelsedagsfirande.

Kostnader

395 kr per person

Inklusive moms

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Epic Warfare. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Andreas Ljungdahl
Det var det roligaste jag har gjort i hela mitt liv! Det räcker man plockar upp ett svärd i handen så är det som att något klickar till i hjärnan och överlevnadsinstinkten tar över. Kul att det blev en liten film efteråt också. Riktigt fin bonus!
Jimmy
Bokade detta till min brorsas svensexa, och vi var typ 20 sycken. Det var skitkul det kändes verkligen som om man var mitt i typ sagan om ringen eller game of thrones. Coola rustningar och vapen, kan verkligen rekomendera om man vill få en ritigt fet fajt!
Carro
Jag var ganska skeptisk till detta när min chef bokade detta för vår kick-off, men efter att ha provat det så kan jag verkligen rekomendera det! Det var en riktig adrenalinkick, superspännande och man ville verkligen kämpa in I det sista! Profsiga instruktörer var det också!

Eventligan

Sveriges bästa aktiviteter, upplevelser och events

Eventligans motto är "Bäst när det gäller." Vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla alla dina önskemål. Vi är experter på events, aktiviteter och upplevelser och har vad som krävs för att tillgodose alla dina eventuella behov. Vi siktar...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Eventligan

Kontaktuppgifter till Eventligan

Eventligan

Vävskedsgatan 4
41659 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.eventligan.se


Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 39 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Epic Warfare, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information