Sailing Events

Nära naturen med Sailing Events

Med bred kunskap och stor passion har Sailing Events ordnat mer än 300 lyckade seglingsevents genom åren. Njut hav havet, vinden, vackra vyer och naturen. Hos Sailing Events kan du hyra segelbåtar för både större och mindre grupper. Något som brukar vara mycket uppskattad som aktivitet för företag är företagsseglingarna.

Ta med kollegorna på en företagssegling

Företagssegling i Stockholm

Att göra något roligt tillsammans med företaget är viktigt. Under en kick off eller firmafest är företagssegling en mycket trevlig aktivitet. Sailing Events vet vad som krävs för en oförglömlig upplevelse på sjön med kollegor och/eller kunder. En företagssegling med Sailing Events blir en minnesvärd upplevelse.

En företagssegling kan se ut på olika sätt och innehålla flera olika saker. Till exempel kan man göra en krogsegling där olika värdshus i skärgården besöks, man kan navigationssegla och öka samarbetet tillsammans eller så kan man prova på en nattseglig. En garanterat spännande och annorlunda upplevelse.

En företagssegling passar bra vid en kick off, lansering av en ny produkt eller vid ett kundevent. Att segla runt tillsammans i Stockholms skärgård är något som är både roligt, socialt och trevligt. Upplev nya saker och kom närmare varandra under en företagssegling. Tillsammans med Sailing Events kan ni komma fram till ett upplägg som passar just er, tveka inte att höra av er.
Läs mer om Sailing Events

Request information


Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Sailing Events och veta mer om deras aktiviteter.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.