ÄVENTYRSSEMESTER FÖR BARNFAMILJER 22-25 JULI

Äventyrens Ö AB, i Stockholms skärgård
Längd
4 dagar
Pris
4 595 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
22 juli, 2024 se detaljer
Längd
4 dagar
Pris
4 595 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
22 juli, 2024 se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Äventyrssemester för barnfamiljer fick sin premiär sommaren 2020. Efter att i 26 år bara ha jobbat med företag på kurs, incentive och kick off testade vi för första gången någonsin att sätta samman all-inclusive paket för familjer. Ungefär som på stora resorts söder ut i världen.
Eftersom alla blev så nöjda och glada (utom en del av barnen som grät för att de inte ville lämna ön) bestämde vi oss för att återupprepa succén även sommaren 2024.
Därför öppnar vi nu – för fjärde gången sedan starten för 30 år sedan, upp för barnfamiljer på jakt efter naturnära semester med äventyr i skog och mark.
45 minuter från Stockholm med All Inclusive i äventyrsupplaga.

KORTVECKA DEN 22 – 25 JULI 2024

Vi lärde oss redan första året att kortveckor var det i särklass mest populära alternativet. I år förlänger vi, efter önskemål, tiden på ön så att man hinner testa sina favoriter mer än en gång.

Ni väljer mellanmiljövänligtboende i egen kåta, stuga eller i dubbel-, tre- & fyrbäddsrum iSommarhemmet.  Huset har två trebäddsrum och ett fyrbäddsrum så vill ni bo så är det först till kvarn som gäller. Resten av rummen är dubbelrum.
Varje dag har vi två ledarledda äventyrsövningar där hela familjen kan delta och dessutom 30 olika analoga äventyrsuppgifter som du kan göra tillsammans med dina barn.

Ofta när man reser med barnen finns en barnklubb och en speciell barnmeny.
Så är det inte här.
Även om vi har säkerhetsutbildad personal som leder äventyrligheterna så gör du dem alltid tillsammans med dina barn. Du lämnar alltså inte in dina barn som på många charterhotell vid medelhavet.
Inte heller finns det någon barnmeny.
ALL mat vi serverar den här veckan är barnmat – till skillnad från den hypade konferensmat som vi serverar när vi har våra företagsgrupper här. En del av maten är – av miljöskäl – vegetarisk och har barnen inte gillat vegetariskt förut så kommer de att göra det efter att ha testat våra måltider!
För- och eftermiddagskaffet med konditorsbakverk byter vi också ut mot saft & glass.
Möjligen kommer vi någon kväll ge möjlighet för mammor och pappor att beställa från en vuxenmeny, men det har vi inte riktigt bestämt än.

PLATSEN OCH NATURENS MAGI

Äventyrens Ö är i sig avkopplande på det sättet att axlarna sjunker till ro så snart du kliver i land.
Mitt i naturen finns platser för återhämtning och forest floating iEnergitankensom är skapad just för det. 25 hängmattor med utsikt över Stockholms magiskt vackra skärgård.
Du hittar lätt egna små sandstränder eller platser vid vattnet på en klippa eller omgiven av urskog.

sjöbastun och de vedeldade badtunnorna njuter ni medan solen sakta lägger sig till ro.  I priset ingår en timmas egen tid bara för din familj i badtunna och bastun.

Ängen vid vattnet eller klipporna på södra udden är magiska för meditation i solnedgången.
Dit kan ni gå när ni vill.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

22 juli, 2024

  • Aktivitet
  • Stockholms skärgård
  • Svenska

Målgrupp

Barnfamiljer, familjer

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om ÄVENTYRSSEMESTER FÖR BARNFAMILJER 22-25 JULI. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Äventyrens Ö AB
Koholmen 1
184 91 Åkersberga

Teambuilding och gruppaktiviteter i Stockholm - Äventyrens Ö

Äventyrens Ö är en privat ö som ligger 45 minuter norr om Stockholm. Vi startade Äventyrens Ö 1994 för alla er som söker lite annorlunda mötesmiljöer. Och för er som har en ambition och vilja att skapa goda arbetsklimat. Som...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Äventyrens Ö AB

Highlights