Mobilskattjakter för barn – karta och gåtor i mobilen

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar, i Malmö (+3 orter)
Längd
Du bestämmer! Ca. 40 min – 1,5 timme
Pris
199 - 299 SEK
Längd
Du bestämmer! Ca. 40 min – 1,5 timme
Pris
199 - 299 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Beskrivning

Mobiljakt barn

Mobilskattjakt för barn - Rolig aktivitet på barnkalas, klassfest eller föreningen

Våra roliga mobilskattjakter arrangerar man själv, när och var man vill! Barnen följer en karta i mobilen och svarar på färdiga gåtor, från 199 kr / mobilskattjakt – oavsett antalet barn.

Du sätter själv ut banan genom att placera ut stationerna med kartnålar på en karta på din egen lilla arrangörssajt. Barnen gör skattjakten i en app i mobilen där de följer kartan och måste lösa gåtor på vägen för att få se nästa kartposition.

Det finns flera olika mobilskattjakter att välja på! För lite äldre barn, ca 9-12 år, med en kul historia med deckar- spök- eller äventyrstema. Det finns skattjakter för blandade åldersgrupper med olika teman och efter säsong – t.ex till halloweenfesten. Det finns superkul äggjakter till påsk!

Mobilskattjakterna kan göras för att gäng barn som hjälps åt att lösa skattjakten eller för upp till tio lag som tävlar mot varandra på tid.

Det finns också en variant av mobilskattjakt där du kan göra dina egna frågor!

Mobilskattjakterna beställer du på nätet och får allt som behövs för att arrangera ditt eget mobilevent! Det hela är enkelt och kul att arrangera och supercoolt för barnen!

En mobilskattjakt är perfekt till kalaset när barnen blivit lite äldre men också till föreningens fest eller klassfesten!

Målgrupp

För barnkalaset, festen för barnen, klassfesten, föreningen.

Video

Kostnader

Våra mobilskattjakter kostar 199-299 kr / skattjakt – alltså inte per barn! Allt levereras omedelbart efter beställning med mail och du får allt som behövs för att själv arrangera din egen mobilskattjakt!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Mobilskattjakter för barn – karta och gåtor i mobilen . Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.