Visa aktivitet.se som: Mobil

Färdiga skattjakter för barnkalas med massvis med olika teman!

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar
Göteborg, Malmö, Rikstäckande, Stockholm
Ca. 40 min – 1 timme.
129 - 179 SEK

Beskrivning

Ordna en skattjakt på barnkalaset med Grapevine.nu

Skattjakt för barnkalas - massa olika teman!

Färdiga skattjakter med en rolig historia, ledtrådar och gåtor att lösa. En temaskattjakt kostar 169 kr för hela skattjakten – oavsett antalet barn. Du får en färdig produkt, enkla instruktioner, färdiga ledtrådar och gåtor, rekvisita, kort och diplom!

Du är själv lekledare – men allt annat är klart! Välj mellan en hel massa teman - deckare eller mysterium, pirater, prinsessor och superhjältar och mycket mer! temaskattjakterna finns ålderanpassade för 4-6 år och 7-10 år. Skattjakterna kan göras ute eller inne – eller både och och. De kan göras för den lilla barngruppen, eller för många barn uppdelade i mindre grupper.

Våra produkter håller hög redaktionell kvalitet och är alltid i fin layout. Ni får allt färdigt! Det enda som behövs är en lekledare och en högtalare! Ni får frågor, en färdig spellista, fina svarsformulär och facit.

Det finns också andra typer av skattjakter, enkla med ledtrådar för de riktigt små eller skattjakter med uppdrag för de lite äldre.

Våra skattjakter är perfekta för att ordna ett riktigt unikt och roligt kalas hemma! En temaskattjakt ”gör” temakalaset och är den enda lek som behövs!

Målgrupp

För barnkalaset, festen för barnen, skolpicknicken, föreningen.

Video

Kostnader

Våra skattjakter kostar 129 -179 kr / skattjakt – alltså inte per barn! Allt levereras omedelbart efter beställning med mail, som en fil. Du skriver själv ut så mycket som du behöver av de olika delarna!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Färdiga skattjakter för barnkalas med massvis med olika teman!. Det är gratis och inte bindande!

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

För vissa tillfällen har man en mindre budget att röra sig med eller så vill man arrangera sina egna aktiviteter och ha full flexibilitet att kombinera med annat. Då är våra färdiga festprodukter och events perfekta! Välj bland hundratals färdiga...


Läs mer och visa alla aktiviteter med grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

Kontaktuppgifter till grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

Kärleksgatan 2a
211 45 Malmö

 Visa telefonnummer
www.grapevine.nu


Recensioner
Det finns inga recensioner för Färdiga skattjakter för barnkalas med massvis med olika teman!
Intresseanmälan

För att få mer information om Färdiga skattjakter för barnkalas med massvis med olika teman!, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information