Visar 1-7 av 7 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-7 av 7 träffar

Varför en familjeaktivitet? 

I Stockholm finner du ett stort utbud av olika aktiviteter som passar lika bra för  kompisgänget som med hela familjen. En familjeaktivitet ska vara rolig och lärorik. Ni får tillfälle att uppleva något nytt och kanske får ni se varandra i helt nya miljöer och skapa nya minnen tillsammans. För er som vill hitta på nya, roliga saker ihop, hitta er aktivitet redan idag. 

Vilka familjeaktiviteter finns det? 

I Stockholm hittar du en stor variation av olika familjeaktiviteter. Här i storstaden kan ni öka pulsen med en bodyflight eller varför inte känna känslan av tyngdlösheten ta över din kropp samtidigt som adrenalinet sprutar när du flyger i över 200 km/h. Ni får all utrustning och en egen instruktör på plats. Den totala flygtiden varierar, men det är inte ovanligt att den motsvarar flera fallskärmshopp från flera tusen meters höjd. Det kommer gå undan och det kommer vara en oförglömlig upplevelse. Bodyflight passar till hela familjen och du hittar koncept som passar från tre års ålder.  

Klättring är en annan populär och uppskattad aktivitet som finns anpassat för många olika målgrupper. Visste du att föräldrar kan passa sina barn och ansvara för säkerheten vid lägre höjder? Det blir en övning för hela familjen där det gäller att man har tillit till sin förälder. Känslan av att nå toppen på en klättervägg är oslagbar, något som barnen alltid vill uppleva - och varför inte bemästra väggen tillsammans, hela familjen? Det är helt klart en aktivitet som kommer engagera barn som vuxna. 

Fler familjeaktivteter i Stockholm

I listan ser du hela utbudet av familjeaktiviteter i Stockholm. Det hittar utöver bodyflight och klättring aktiviteter inom barnkalas med olika koncept som skattjakt, äventyrssemester, konstkollo och mobilquiz. 

En skattjakt är ett tillfälle där hela familjen får tänka till och tillsammans samarbeta för att komma  fram till skatten. Skattjakter passar till föreningen, klassfesten eller barnkalaset. 

Äventyrssemester för barnfamiljer är ett koncept som engagerar hela familjen att njuta av Stockholms skärgård men på olika sätt. Hela konceptet är utformat för barn samtidigt som det finns stora möjligheter för föräldrarna att koppla av i en naturskön miljö.

Jämför aktiviteter