Färdiga quiz och festlekar för julbord och julfest (från 149 kr / aktivitet)

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar, i Malmö (+3 orter)
Längd
Varierande
Pris
149 SEK
Längd
Varierande
Pris
149 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Beskrivning

Festlekar och quiz på ert julbord eller julfest!

Quiz och festlekar för julbord och julfest

Vi har en mängd roliga och enkelt genomförbara festlekar, quiz, mobilquiz och till och med mordgåtor som passar perfekt för julbord, julfest eller glöggmingel – på kontoret eller hemma! Med våra roliga aktiviteter kan du enkelt ordna en julfest som gästerna sällan glömmer. Du ordnar lokal och mat – och är lekledare. Vi har förberett aktiviteterna för dig.

Välj mellan en mängd olika festlekar! Ett aktuellt julquiz, musikquiz, festlek med kluriga stationer, en julig mordgåta eller ett julmobilquiz som är perfelt för att förflytta ett gäng från t.ex kontoret till en restaurang eller festlokal. Festlekarna kan du genomföra före eller efter maten, eller sittande vid julbordet.

Våra festlekar genomför du själv, och kan kombinera med annat på precis det sätt du vill. Av oss beställer du den kompletta festleken med allt som behövs för genomförandet, enkla instruktioner, färdiga frågor, blad, svarsformulär, manus eller vad som nu ingår. Du beställer på nätet och allt levereras omedelbart med e-mail, i en fil och du skriver ut precis så mycket du behöver av alla delar.

Våra quiz och festlekar kostar från 149 kr – för hela aktiviteten – inte per person!

Målgrupp

För alla som ska ha julfest, julbord och glöggmingel. För företaget, föreningen eller för den privata festen.

Kostnader

Våra quiz och festlekar kostar från 149 kr – för hela aktiviteten – inte per person! Allt levereras omedelbart efter beställning med mail och du får allt som behövs – bara att skriva ut!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Färdiga quiz och festlekar för julbord och julfest (från 149 kr / aktivitet). Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.