Dukat för julfest - En italiensk avsmakningsmeny

Al Dente, Rikstäckande
Längd
5 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Längd
5 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Välkommen till en exklusiv och minnesvärd julupplevelse för företaget eller med vännerna! Laga traditionell italiensk mat med oss på Al Dente och umgås under härliga former med god mat, ett glas vin och tillsammans med människor du tycker om. Vi på Al Dente välkomnar er och erbjuder en oöverträffad kväll med en sex-rätters avsmakningsmeny med jultema all'italiana som ni lagar tillsammans. Ni får en skräddarsydd matlagningsaktivitet som sträcker sig över 5 timmar.

Vi förser er med allt som behövs för en lyxig kväll, inklusive privat kock, eget kök och matsal. Vår varma Focaccia, lite småplock och en härlig ost- och charkbricka som en aptitretare innan middagen skapar en perfekt inledning på kvällens kulinariska resa.

Middagen består av de sex rätter som ni tillsammans har förberett, ackompanjerad av Al Dentes dagsfärska lemonad och hallonad.

Efter den utsökta måltiden kan ni koppla av med en kopp kaffe eller te, ackompanjerat av vår utsökta Crema Dolci. Och glöm inte att ta med er era förkläden hem som ett minne av kvällen.

Låt oss skapa en oförglömlig julupplevelse för ert företag och stärka teamkänslan med denna unika julaktivitet med kollegorna!

Vi finns på 4 adresser i centrala Stockholm där alla våra matstudios är rustika och hemtrevliga. Så fort du kliver över tröskeln står du mitt i Italien - benvenuti!

Intresserad? Skicka en intresseförfrågan så berättar vi mer.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Sverige

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Dukat för julfest - En italiensk avsmakningsmeny. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Al Dente
Karlbergsvägen 25
11327 Stockholm

Team building med traditionell italiensk matlagning 

Kom med dina kollegor till oss på Al Dente och lär er laga italiensk mat från grunden i våra rustika och hemtrevliga kök. Tillsammans lagar ni en buffé av italienska rätter, ni stoppar egen salsiccia-korv, bakar färsk pasta och gör hemgjord gelato! Efter...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Al Dente

Highlights