Visa aktivitet.se som: Mobil

Italiensk matlagning för företag - 5 rätter!

Al Dente
Stockholm
3,5 timmar

Beskrivning

Laga italiensk mat hos Al Dente med dina kollegor! Traditionell, passar alla, buonissimo

____________________________________________________________________

Covid-19-anpassad aktivitet*:

Denna aktivitet är Covid-19-anpassad och anordnas just nu av Al Dente a casa*:  

Jobba hemmaStanna hemma - Livesänd matlagningsaktivitet - Hemlevererade matkassar - gratis ombokning 

____________________________________________________________________

Kom till oss - och laga en 5-rättersmeny med äkta italiensk mat! Vi har hjälpt företag med att ordna roliga - och goda! - matlagningsaktiviteter i mer än 10 år och har receptet på vad som behövs för att det ska bli en riktigt trevlig kväll. Samla kollegorna och tillbringa en härlig kväll i köket med oss. Bättre med en lunchaktivitet? Det går minst lika bra! Vi föreslår meny, ni lägger till och drar ifrån tills den blir precis som ni vill ha den. Vill ni laga en doftande klassisk Italiensk måltid eller kanske en festbuffé med underbara antipasti?

Våra rustika och hemtrevliga kök ligger i Vasastan, mitt i Stockholm. Kliv rakt in i den italienska atmosfären och lär dig laga äkta italiensk mat med oss. Benvenuti!

Börja med att skicka en förfrågan - välkommen!

_________________________________________________________________

Team Cooking a casa är en Team building med aktiv matlagning hemma I sitt eget kök. Vi leder och inspireras  er precis som vanligt från vårt italienskt kök  på al Dente a casa

Vi har tekniken på vår sida testat tränat och förfinat våra teknikologiska finesser och nu kan vi på Al Dente inte bara baka pasta men är grymma på att  göra det bakom kamera! Helt otroligt hur fina ser vi ut på skärmen.

Vi lagar italiensk mat med dig och dina kollegor precis som vanligt med det gör vi just nu på annat sätts det gör vi a casa, hemma.

Ni får levererad en komplett Matlagningskurskasse med allt som behövs, och vi sätter igång på avtalad datum & tid.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Italiensk matlagning för företag - 5 rätter!. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 83 recensioner.

Lina W
(5)
Väldigt rolig teambuildning aktivitet med kollegor. Dessutom blir slutresultatet en helt fantastisk italiensk middag. Kan inte bli bättre! Andra gången vi är på Al dente och samma härliga bemötande som alltid! Stort tack för en härligt kväll!
Madeleine
(5)
Vi var 20 personer från företaget som besökte Al Dente för lite team-building. Vi hade en toppenkväll med god mat. Personalen på Al Dente var jättehjälpsamma och trevliga. Alla i teamet verkade supernöjda med kvällen.
Eva Wretenlind
(5)
Väldigt trevlig och rolig aktivitet! Personalen från Al Dente var väldigt tillmötesgående och kom med många bra tips och råd. Råvarorna var fantastiska och så vackert uppdukade. Maten smakade gudomligt - våra varmaste rekommendatioer får detta ställe!

Al Dente

Al Dente

Team building med italiensk matlagning

______________________________________________________________________ Hur lagar du mat hos Al Dente just nu under Covid-19 pandemi? Vi är full igång med nya tjänsten: Stanna hemma med Al Dente a casa – Team buildning-aktivitet live, online och på distans! Hemlevererade matlagningskurskassar inkluderade. Vi har öppet och fortsätter...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Al Dente

Kontaktuppgifter till Al Dente

Al Dente

Karlbergsvägen 25
11327 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om Italiensk matlagning för företag - 5 rätter!, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,9)
Baseras på 83 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 300 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter