Visa aktivitet.se som: Mobil

Italiensk matlagning för företag - 5 rätter!

Al Dente
Stockholm
3,5 timmar

Beskrivning

Ute efter en aktivitet med företaget?

Kom till oss och laga en 5-rättersmeny med äkta italiensk mat! Vi har hjälpt företag med att ordna roliga - och goda! - matlagningsaktiviteter i mer än 10 år och har receptet på vad som behövs för att det ska bli en riktigt trevlig kväll. Samla kollegorna och tillbringa en härlig kväll i köket med oss. Bättre med en lunchaktivitet? Det går minst lika bra! Vi föreslår meny, ni lägger till och drar ifrån tills den blir precis som ni vill ha den. Vill ni laga en doftande klassisk Italiensk måltid eller kanske en festbuffé med underbara antipasti?

Våra rustika och hemtrevliga kök ligger i Vasastan, mitt i Stockholm. Kliv rakt in i den italienska atmosfären och lär dig laga äkta italiensk mat med oss. Benvenuti!

Börja med att skicka en förfrågan - välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Italiensk matlagning för företag - 5 rätter!. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Malin
(5)
Jättebra arrangerat. Mycket trevligt och mycket gott. Otroligt mysig lokal men mycket hemma-hos-känsla!
Cattis
(5)
Vi hade en fantastisk kväll med otroligt god mat i en supermysig och familjär miljö. Mycket bra som teambuilding men jag skulle även gärna göra om det med min familj. Stort tack hela gänget på Al Dente !
-
(5)
Otroligt roliga aktiviteter där rummet fylldes av aktivitet, glada konversationer och skratt (även om pastamakandet kanske tog lite väl lång tid då vissa kollegor tappade sugen mot slutet). Mest cred går till personalen som hade en perfekt avvägning där det var tydligt att de ställde krav på att vi skulle göra ett bra jobb lika mycket som de...
Visa hela

Al Dente

Al Dente

Al Dente - italiensk matlagning på riktigt, i centrala Stockholm!

Vill du laga mat så att den doftar och smakar lika gott som i Italien? Hos oss på Al Dente hittar du en bit av det äkta Italien - från råvaror och matkunskap till stämningen kring bord och grytor. Här...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Al Dente

Kontaktuppgifter till Al Dente

Al Dente

Karlbergsvägen 25
11327 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om Italiensk matlagning för företag - 5 rätter!, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Italiensk matlagning för företag - 5 rätter!
Recensioner
(4,8)
Baseras på 76 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 281 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information