Visa aktivitet.se som: Mobil

Italiensk matlagning för företag - 5 rätter!

Al Dente
Stockholm
3,5 timmar

Beskrivning

Ute efter en aktivitet med företaget?

Kom till oss och laga en 5-rättersmeny med äkta italiensk mat! Vi har hjälpt företag med att ordna roliga - och goda! - matlagningsaktiviteter i mer än 10 år och har receptet på vad som behövs för att det ska bli en riktigt trevlig kväll. Samla kollegorna och tillbringa en härlig kväll i köket med oss. Bättre med en lunchaktivitet? Det går minst lika bra! Vi föreslår meny, ni lägger till och drar ifrån tills den blir precis som ni vill ha den. Vill ni laga en doftande klassisk Italiensk måltid eller kanske en festbuffé med underbara antipasti?

Våra rustika och hemtrevliga kök ligger i Vasastan, mitt i Stockholm. Kliv rakt in i den italienska atmosfären och lär dig laga äkta italiensk mat med oss. Benvenuti!

Börja med att skicka en förfrågan - välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Italiensk matlagning för företag - 5 rätter!. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 81 recensioner.

Eva Wretenlind
(5)
Väldigt trevlig och rolig aktivitet! Personalen från Al Dente var väldigt tillmötesgående och kom med många bra tips och råd. Råvarorna var fantastiska och så vackert uppdukade. Maten smakade gudomligt - våra varmaste rekommendatioer får detta ställe!
Anna Ekström
(5)
Oerhört kul och glädjefylld övning som resulterade både i fantastiskt god mat, fina recept att ta med hem och bekantskapen med hela Al Dente. Al Dente var proffsiga och spred energi och glädje. Stort tack!
Jens Lundvall, HiQ
(5)
Alla 20 personer tyckte att det var jättekul och alla var lite förvånade över att rätterna som kollegorna hade lagat blev så goda :)

Al Dente

Al Dente

Al Dente - italiensk matlagning på riktigt, i centrala Stockholm!

Vill du laga mat så att den doftar och smakar lika gott som i Italien? Hos oss på Al Dente hittar du en bit av det äkta Italien - från råvaror och matkunskap till stämningen kring bord och grytor. Här...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Al Dente

Kontaktuppgifter till Al Dente

Al Dente

Karlbergsvägen 25
11327 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om Italiensk matlagning för företag - 5 rätter!, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,9)
Baseras på 81 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 294 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information