Vinprovning med kollegorna

Al Dente, i Stockholm
Längd
2 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Längd
2 timmar
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Al Dente bjuder in dig med kollegor till en exklusiv guidad provning med olika teman. Provningen är skapad för att förena teamet samt fördjupa vinkunskaper för både nybörjare och vinkännare på ett opretentiöst sätt. Upptäck spännande smaker och dofter under våra vinprovningar, perfekt som en unik AW eller, som vi italienare kallar det, en sann Aperitivo.

Gör er redo att fördjupa er i vinets värld och skapa minnen som varar. Varför inte smaka på fyllig Amarone från Valpolicella, italienskt bubbel – inte bara Prosecco eller testa det italienska röda vinet som tagit Sverige med storm: Barolo.

Vi fortsätter aktiviteten med en gedigen ost och charkbricka. Charkuterierna kommer direkt från skärmaskinen och ostarna är regionala delikatesser som produceras i mindre skala. Till charken serveras nybakad Focaccia tillsammans med vår egen olivolja direkt från soliga Sicilien! En väl tilltagen charkbricka som motsvarar en enklare middag.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Stockholm

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Vinprovning med kollegorna. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Al Dente
Alströmergatan 45
112 47 Stockholm

Team building med traditionell italiensk matlagning 

Kom med dina kollegor till oss på Al Dente och lär er laga italiensk mat från grunden i våra rustika och hemtrevliga kök. Tillsammans lagar ni en buffé av italienska rätter, ni stoppar egen salsiccia-korv, bakar färsk pasta och gör hemgjord gelato! Efter...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Al Dente

Highlights