Visa aktivitet.se som: Mobil

Vinprovning: Prosecco och mousserande viner

Eataly
Stockholm
1 timme
prosecco och mousserande viner

Beskrivning

Vart kommer den utsökta prosecco som vi älskar som aptitretare ifrån? Och vad sägs om de mousserande viner som alltid inleder en trevlig middag? Under den här en timmes långa kursen kommer du att få provsmaka tre olika italienska mousserande viner där du får lära dig detaljerna kring vinernas ursprung och karaktäristiska drag. Det är en hel värld bakom mousserande viner. Häng med och upptäck den tillsammans med oss i den här roliga lärorika upplevelsen.

Vänligen notera att den här kursen kommer att hållas på engelska.

Kursens upplägg 

Cirka 1 timmes vinprovning. Från att dofta till att smaka - du kommer att bli guidad av vår vinexpert genom den här sensoriska och roliga upplevelsen.

Lärare 

Nino är vår vinexpert på restaurangen. Med sin passion och expertis kommer han att guida dig genom den här upplevelsen för att få dig att utforska den stora och fantastiska världen av vin.

Målgrupp

Våra vinprovningar är till för alla; vin- och matälskare och nyfikna från alla världens hörn är välkomna till oss för att uppleva Italien.

Kostnader

395 SEK.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Vinprovning: Prosecco och mousserande viner. Det är gratis och inte bindande!

Eataly

La Scuola - matlagningskurser och vinprovning hos Eataly

På Eataly tror vi på att ju mer kunskap du har, desto mer kan du njuta. Vi vill att du ska upptäcka berättelserna bakom våra recept, våra kockar och de livsmedelsproducenter som inspirerar oss. Från kurser i hur man tillagar...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Eataly

Kontaktuppgifter till Eataly

Eataly

Biblioteksgatan 5
Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Det finns inga recensioner för Vinprovning: Prosecco och mousserande viner
Intresseanmälan

För att få mer information om Vinprovning: Prosecco och mousserande viner, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information