Flera olika mobilevents – gör själv! Överallt! Från 249 kr / event!

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar, i Malmö (+3 orter)
Längd
Du bestämmer! 1-2 timmar.
Pris
249 - 399 SEK
Längd
Du bestämmer! 1-2 timmar.
Pris
249 - 399 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Beskrivning

Flera olika mobilevents - gör själv

Tävla mot varandra i geocaching

Våra mobilevents arrangerar man själv, när och var man vill! Lag tävlar mot varandra med karta och frågor i mobilen. Från 249 kr / event – inte per person!

Ni bestämmer själva rutten och kan genomföra eventet var som helst! Det är perfekt för att förflytta ett gäng människor t.ex från kontoret till en plats som hålls hemlig in i det sista – kanske en restaurang eller festlokal!

Ni arrangerar själva enkelt eventet med hjälp av en eventsajt där ni sätter ut rutten och bildar upp till 10 lag som kan tävla mot varandra på tid. Superflexibelt att kombinera med annat på konferensen, kick-offen, svensexan eller möhippan!  

Välj mellan flera färdiga events, där ”story” och gåtor redan är färdiga, men du bestämmer när och var! Ge er t.ex ut på en humoristisk spionjakt eller tävla, likt Phileas Fogg, om vilket lag som först tar sig jorden runt!

Vill man ha ett helt eget, unikt event, t.ex med frågor om företaget, om den som ska gifta sig eller om födelsedagsfiraren kan man också göra ett event med egna frågor och egna bilder! Personligt och superkul!

Mobileventen beställer du på nätet och får allt som behövs för att arrangera ditt eget mobilevent! Det hela är enkelt och kul att arrangera!

Målgrupp

För företagsfest, kick-off, konferens och after-work. För svensexa, möhippa och kompisgäng. För födelsedagsfest. För den privata festen.

Kostnader

Våra mobilevents kostar 249-399 kr / event – alltså inte per person! Upp till 10 lag kan tävla mot varandra. Allt levereras omedelbart efter beställning med mail och du får allt som behövs för att själv arrangera ditt egen mobilevent!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Flera olika mobilevents – gör själv! Överallt! Från 249 kr / event! . Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.