10 populäraste aktiviteterna just nu

Är du sugen på att prova något nytt? Ta del av vår topplista nedan där vi lyfter de 10 populäraste kategorierna på aktivitet.se just nu och boka ditt nästa äventyr! 

Familj i escape room

Vi har över 500 aktiviteter för dig som vill göra något kul på möhippan, fira en födelsedag med vännerna eller boka en kickoff med dina kollegor. För att du ska inspireras och hitta rätt aktivitet för ditt ändamål har vi sammanställt en lista med de tio mest populära kategorierna på aktivitet.se just nu. 

På första plats ligger uppdrag och rollspel, en aktivitet som passar för att skruva upp stämningen rejält på de flesta evenemang, allt från födelsedagsfirandet till företagsfesten.

På andra plats hittar vi mat och dryck – god mat och dryck slår helt enkelt sällan fel. Boka en romantisk italiensk matlagningskurs med dina partner, bättra på dina vegetariska matlagningskunskaper med familjen eller varför inte laga mat över öppen eld med dina vänner.

Listan fortsätter och innehåller aktiviteter för den sportintresserade, naturmänniskan, den kreativa och mycket mer. Spana in listan och att hitta din nästa aktivitet!

Se alla aktiviteter här

Gabrielle Längbo

Gabrielle Längbo

Digital Content Specialist (Visa mer)
Gabrielle jobbar som Digital Content Specialist på Keystone Education Group och älskar att skriva artiklar som uppmuntrar människor att träffas och testa nya saker tillsammans. Hon har bland annat skrivit om de 10 populäraste aktiviteterna just nu. På fritiden kollar Gabrielle gärna på serier och gör yoga. Hon har gått flera kurser i vuxen ålder såsom ballet och franska. Hon har tidigare planerat en möhippa och bokade då en spahelg med yoga. (Mindre)

Om

Gabrielle jobbar som Digital Content Specialist på Keystone Education Group och älskar att skriva artiklar som uppmuntrar människor att träffas och testa nya saker tillsammans. Hon har bland annat skrivit om de 10 populäraste aktiviteterna just nu. På fritiden kollar Gabrielle gärna på serier och gör yoga. Hon har gått flera kurser i vuxen ålder såsom ballet och franska. Hon har tidigare planerat en möhippa och bokade då en spahelg med yoga.

Annonser