Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-50 av 63 träffar
  • = Reportage kopplat till arrangören
  • = Videopresentation finns
Visar 1-50 av 63 träffar
12

Mer om kickoff

Kickoff är en trevlig tillställning där man träffas och har trevligt tillsammans. En kickoff kan man ha som markering på arbetsstarten efter semestern, som en teambuildingdag eller som en tillställning vid en nylansering av en produkt eller tjänst. Ordet kickoff är med andra ord ganska brett. Det som dock brukar höra ihop med en kickoff, oavsett vilken inriktning kickoffen har, är att man brukar göra något lite extra ihop. Man brukar ha någon speciell aktivitet vid kickoffen.

Fartfyllda aktiviteter

Vad man vill göra för typ av aktivitet vid en kickoff beror såklart på vilken typ av kickoff man har ordnat. Har man en kickoff för sina anställda och kollegor kanske man vill fokusera på roliga, fartfyllda aktiviteter med teambuilding. Då passar till exempel olika femkamper bra, kanske ni vill prova på någon motorsport på er kickoff eller varför inte ägna er åt vattensporter för att dra igång arbetet tillsammans efter semestern?

Vad ni än väljer för aktivitet är det viktigt att anpassa aktiviteten så att den passar alla kollegor.

Lugnare aktiviteter

En annan populär kickoffaktivitet är matlagning. Att laga mat tillsammans stärker gruppen och är samtidigt väldigt roligt. Andra aktiviteter som lyfter er kickoff och gör den ännu mer minnesvärd är till exempel ett besök på ett spa där alla kan slappna av och umgås under avspända former. En aktivitet som brukar vara uppskattad kan även vara en dryckesprovning. Vilken dryck vill ni testa? Det finns många provningar i öl, vin och whiskey.

På en kickoff kan man även tänka på att ju flera som kan delta och uppskatta aktiviteterna, destu mer lyckad blir kickoffen. Det bästa är om alla kan delta i aktiviteterna, men annars kan man dela upp aktiviteterna på olika grupper. En kickoff ska vara ett trevligt evenemang. Med olika aktiviteter stärker ni gruppen och gör dagen till ett roligt minne.

När du har hittat en aktivitet som du tycker passar er kan du kontaka arrangören genom att skicka en intresseanmälan. Arrangören återkommer då till dig med mer information om aktiviteten.  

Jämför aktiviteter
Sailing Events
Ta med kollegorna på en företagssegling

Sailing Events i Stockholm arrangerar seglingar både för större och mindre grupper. Företag kan välja mellan olika upplägg på företagsseglingar som passar vid kundevent, kick off eller konferens.

Läs mer
Mordmysterium
Deckargåta med middag

Upplev en kväll i sann deckaranda tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater samtidigt som ni äter en god middag. Alla deltagare får en roll med sina egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Vem är mördaren? Vem kan man lita på?

Vi erbjuder mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett nytt spännande koncept att lösa ett mordmysterium genom diskussion och improvisation.

Läs mer
Klättring för företag hos Karbin

Karbin klätterhall erbjuder två timmar klättring tillsammans med instruktör för endast 330 kr per person. Perfekt för kickoff, teambuilding eller bara som en rolig aktivitet. Här finns tillgång till ett nytt fräscht konferensrum. Klättring på Karbin har även blivit lite av en klassiker för möhippor och svensexor.

Läs mer
Dryckesprovningar i hela Sverige
Simon Axéll-Thoor

Med gedigen bakgrund och erfarenhet erbjuder Simon dryckesprovningar i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Välj mellan:

  • Vinprovningar med olika tema
  • Champagneprovning m. sabrering
  • Provning med rom ifrån Karibien
  • Whiskyprovningar för alla nivåer
  • Ölprovningar med alla olika stilar
  • Cognac, Glögg samt brännvin
Läs mer