Visar 1-20 av 31 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 31 träffar
1
2

Varför ska ni åka på konferens? 

Det finns flera anledningar varför en konferens kommer hjälpa ert företag, genom en konferens kan ni fokusera på att utveckla både verksamheten och teamet. När konferensen är igång så är det väldig bra tillfälle att kunna diskutera de olika projekt och det ger deltagarna en bra möjlighet att träffas och lära känna varandra bättre. Eftersom konferenser grundar sig i arbete är det viktigt att kunna kombinera lättsamma och utvecklande aktiviteter så att deltagarna kan umgås med varandra och uppleva de sociala och roliga delarna av arbeta på just ert företag.

Ibland kan det vara skönt att få hjälp att planera en konferens, eftersom det kan vara rätt stressigt och tidskrävande. Just därför är det perfekt att ta hjälp av en konferensarrangör som till större del kan erbjuda skräddarsydda upplägg. Då kan du slappna av och ha kul med dina kollegor och njuta av aktiviteterna samtidigt som arrangörerna ansvarar för alla praktiska delar.

Aktiviteter under en konferens

En stor del av en konferens är att ha kul och inte bara fokusera på jobb och allvar. Många av arrangörerna erbjuder konferensupplägg med massa olika aktiviteter. Ni kan till exempel köra poängjakt, göra escape room eller gå körsång tillsammans eller varför inte gå på skrattyoga. Ta och kolla igenom listan och kolla om ni kan hitta något som passar ert team bäst.

Till stor del är aktiviteterna anpassade till konferenser och därav fokuserade på teambuilding. Ni kan tillsammans med arrangören bestämma hur lång tid aktiviteten ska ta att genomföra. 

Upplägg på konferens i Malmö

Vad är era behov under en konferens i Malmö? Hur länge vill ni att den ska pågå? Flera timmar, en dag eller kanske en helg? Oavsett ändamål finns det en hel del olika arrangörer i Malmö som kan skapa ett passande upplägg just för er. Det finns flera arrangörer som erbjuder tjänster som mat, service och logi om det skulle vara så att ni vill ha ett längre upplägg på konferensen.

En väldig viktig del av en konferens är att miljön är inspirerande, därför är de flesta konferenslokalerna fräscha och utrustade med all den teknik ni kommer behöva för att bland annat kunna göra era teambildning och olika aktiviteter, whiteboards, trådlöst nätverk och projektorer är bland några grejer som kommer finnas på plats. De flesta lokalerna är anpassningsbara efter hur många ni är samt kan erbjuda mindre privata rum för gruppövningar eller samtal. Ett tips inför konferensen är att skriva upp era förväntningar så att ni kan sedan diskutera dessa med potentiella arrangörer.

Är ni baserade i Malmö eller reser du och ditt team från en annan stad? Om ni behöver resa till Malmö för konferensen kan arrangören hjälpa er att välja den mest effektiva resvägen.

Jämför aktiviteter