Visar 1-3 av 3 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-3 av 3 träffar

Spa och Relax

Ett spa är en anläggning, även kallat spaanläggning, där du kan njuta och få olika sorters behandlingar. Till exempel kan du njuta av kurbehandlingar, floating, manikyr, bubbelbad och massage. Många spaanläggningar erbjuder spa-paket av olika slag. I dem kan det ingå flera olika behandlingar till exempel ansiktsbehandlingar och massage, kurbad och inpackning eller bastubad och pool.

Ett besök på ett spa, eller en salong som erbjuder spabehandlingar, är en avslappnande och skön upplevelse. Att ta hand om sig själv och sitt välmående är viktigt, så varför inte skämma bort sin kropp.

Spabehandlingar är även en trevlig present att ge bort till någon man tycker om. Att få ligga i ett kurbad eller att få en massage är det inte många som skulle tacka nej till.

» Spa Stockholm
» Spa Göteborg
» Spa Malmö 

Klicka på den spa-behandling som du tycker verkar intressant för att få mer information om vad som erbjuds, vilken spaanläggning som ligger bakom samt pris och karta till spa-anläggningen.

Kurbad

Är ett härligt bad där värme tillsammans med verksamma produkter både mjukar upp och stärker dina muskler och leder. Under ett kurbad slappar man av i kropp och själ och får en skön paus i den annars stressiga vardagen. Vissa anläggningar erbjuder även andra typer av behandligar som man kan få samtidigt medan man ligger i kurbadet. Till exempel massage av jetstrålar eller en ansiktsmask. Det finns olika typer av kurbad. Till exempel örtbad och aromabad. Att unna sig ett kurbad är en investering för en trött kropp – ett bad är aldrig fel.

Floating

Under en behandling med floating är alla ens yttre sinnesintryck avskärmade. Undersökningar har visat att floating är väldigt effektivt för att dämpa ångest och minska stressrelaterad smärta. Floating har inte bara visat sig effektiv för personer med kliniska problem, utan det har även visat sig att floating generellt minskar stress och ökar ens kreativitet. Låt dig sväva iväg i floatingbadet och slappna av. Eller varför inte låta någon av dina käraste prova på floating – en säkert uppskattad present.

Forskningen om floating påbörjades år 1954. Syftet med floatinganordningen är i första hand att lindra stressymptom och kronisk smärta. Behandlingen består av ett antal sessioner där man ligger i en flyttank som är fylld med ungefär 25 cm med vatten. Vattnet är berikat med Epsom salt, salthalt 23-28%, vilket gör att personen som lägger sig i tanken flyter och på så sätt uppstår en känsla av viktlöshet.

Kroppsbehandling

När du känner dig torr, trött eller energilös passar det utmärkt med en kroppsbehandling av något slag. En kroppsbehandling ökar cirkulationen, verkar avslappnande och ger näring till huden. Man kan välja mellan flera olika typer av behandlingar för kroppen, till exempel en ansiktsbehandling, en hel- eller halvkroppsmassage, en manikyr eller pedikyr eller en peeling av kroppen. Unna dig en kroppsbehandling och sätt fart på en trött kropp.

Jämför aktiviteter
Sailing Events
Ta med kollegorna på en företagssegling

Sailing Events i Stockholm arrangerar seglingar både för större och mindre grupper. Företag kan välja mellan olika upplägg på företagsseglingar som passar vid kundevent, kick off eller konferens.

Läs mer