Visar 1-17 av 17 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-17 av 17 träffar
 

Mer om Konferens i Göteborg

En konferens är en sammankomst för att hålla föredrag och diskussioner. Det kan vara nya arbeten eller projekt som presenteras. Sammankomsten ger möjlighet att träffa kollegor från andra kontor och diskutera eller byta idéer med människor som du annars inte träffar dagligen. 

Att anordna en konferens är även ett perfekt sätt att stärka teamkänslan och sammanhållningen på företaget. Hur lyckas man då med detta? Jo, med hjälp av skräddarsydda upplägg som löser aktiviteterna – och Göteborg har utbudet!

Vad kan vi göra på en konferens?

Vill ni göra samarbetsövningar? Eller tävla mot varandra? Ni kanske behöver en konferensanläggning? I Göteborg är möjligheterna många för en minnesvärd konferens. 

Exempel på aktiviteter är:

 • Skrattyoga
 • Spionjakt - Escape Box
 • Körsång
 • Föreläsning om krisberedskap
 • Gameshow
 • Poängjakt
 • Teater

Konferensanläggning 

Det kan vara fördelaktigt att byta miljö och hålla konferensen någon annanstans än på kontoret för att göra något nytt och få gruppen att bli mer sammanhållen. I en konferensanläggning finns ofta all utrustning som kan tänkas behövas. Till exempel kan det finnas tillgång till storbildsskärm, kök, bord och stolar, trådlösa mickar och wi-fi. Dessutom brukar det även gå att skicka in önskemål på vad ni behöver under konferensen. Allt för att ni ska kunna anordna föreläsningar och presentationer. 

I Göteborg hittar ni dessa lokaler som hjälper till att styra upp en bra konferens:

Tips inför konferensen

 1. Planera i god tid så att allt är strukturerat och förberett.
 2. Ha regelbundna pauser för att låta deltagarna återfå energi mellan föredrag. 
 3. Varva nytta med nöje. En mix av aktiviteter och föredrag gör att konferensen blir rolig samtidigt som den är lärorik.
 4. Dokumentera minnena. Det är alltid kul att komma ihåg hur roligt ni hade det.
 5. Följ upp och reflektera över konferensen. Var den givande? Uppnåddes syftet?
Jämför aktiviteter
Prova på improvisationsteater!

Göteborgs Improvisationsteater kan bli ett stimulerande inslag på företagets temadag eller som underhållning på er konferens. Kontakta oss så skräddarsyr vi något som passar just era önskemål.

Läs mer
Mordmysterium
Deckargåta med middag

Upplev en kväll i sann deckaranda tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater samtidigt som ni äter en god middag. Alla deltagare får en roll med sina egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Vem är mördaren? Vem kan man lita på?

Vi erbjuder mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett nytt spännande koncept att lösa ett mordmysterium genom diskussion och improvisation.

Läs mer