Teambuilding Göteborg

The Food Scientist AB
Göteborg
4 timmar
Boka närsomhelst
Teambuilding Göteborg

Beskrivning

Matlagning - den bästa teambuilding aktiviteten för ditt företag! 

Teambuilding i Göteborg som skapar samarbeten som utvecklar, tävlingar som engagerar och skratt som förenar. Många års erfarenhet och tusentals genomförda företagsevent gör det tydligt att en bra företagsaktivitet bygger på dessa grundpelare. Till det adderar vi spänning, utmaningar och kreativitet för att skapa engagerande och roliga aktiviteter som passar alla grupper – och alla i gruppen!

Letar du efter den perfekta teambuilding aktiviteten i Göteborg? eller något bara för skoj skull? För 6 eller 500 personer. På konferensen eller kick-offen. I era lokaler eller på en trevlig restaurang. På svenska, engelska eller italienska. Ja, jag vågar påstå att mina matlagningskurser är de roligaste gruppaktiviteter för varje tillfälle!

Superenkelt är det att få tag på mig också – skicka en förfrågan eller ett mejl (så svarar vi så snabbt vi kan), slå en signal eller kontakta mig via Linkedin. Jag arrangerar aktiviteter i hela Göteborg men har även möjlighet att komma ut till företag runt om i Sverige.

Hör av dig till mig så hjälper jag er att skapa en oförglömlig upplevelse!

Målgrupp och pris

Målgrupp 

Stora och mindre företag som vill köpa en trevlig teambuilding aktivitet för sina anställda.

Aktivitetens pris

1200 kr/deltager (inkl. moms)

Kursens ledare

Gianluca Tognon är en italiensk näringslärare, talare, entreprenör och tidigare docent vid Göteborgs universitet. Han började sin karriär som biolog och tillbringade 15 år både i Italien och sedan i Sverige. Han har varit involverad i flera EU-forskningsprojekt och har omfattande arbetat och publicerat om sambandet mellan kost, livslängd och kardiovaskulär risk under hela livslängden och studerar också potentiella interaktioner mellan diet och gener. Hans arbete om Medelhavskost i Sverige har citerats av många tidningar världen över, bland annat bland Washington Post och The Telegraph. Som talare har han blivit inbjuden av Harvard University och det italienska multinationella livsmedelsföretaget Barilla.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Teambuilding Göteborg. Det är gratis och inte bindande!

The Food Scientist AB

Lär dig om mat, kost och hälsa med The Food Scientist i Göteborg

The Food Scientist AB är ett utbildningsbolag som jobbar inom ämnet mat, kost och hälsa. Grundare är Gianluca Tognon, PhD forskare och konsult som har jobbar många år i både Sverige och Italien. Bolaget är en del av både food4future,...


Läs mer och visa alla aktiviteter med The Food Scientist AB

Kontaktuppgifter till The Food Scientist AB

The Food Scientist AB

Hantverksgatan 15
436 33 Askim

 Visa telefonnummer

Recensioner
Det finns inga recensioner för Teambuilding Göteborg
Intresseanmälan

För att få mer information om Teambuilding Göteborg, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information