Visar 1-20 av 49 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 49 träffar
1
2
3

Ska ni anordna en konferens i Stockholm?

En konferens är en sammankomst för företag eller organisationer och är oftast fokuserade på att utveckla både verksamheten och teamet. Under en konferens diskuterar man ofta projekt och deltagarna får möjlighet att träffas och lära känna varandra. Eftersom konferenser grundar sig i arbete är det viktigt att väva in lättsamma och utvecklande aktiviteter så att deltagarna kan umgås och uppleva de sociala och roliga delarna av arbeta på ett företag eller att vara del av en organisation. 

Att planera en konferens kan vara stressigt och tidskrävande. Därför är det bra att ta hjälp av en konferensarrangör som ofta erbjuder skräddarsydda upplägg. Då kan du slappna av och ha kul med dina kollegor samtidigt som arrangören ansvarar för upplägget och eventuella aktiviteter.

Konferensarrangörer i Stockholm

Aktiviteter under en konferens

Det är viktigt att ha roligt under en konferens och inte bara fokusera på jobb och allvar. Flera arrangörer erbjuder konferensupplägg med aktiviteter. Bland annat kan ni laga mat tillsammans, göra ett escape room eller tävla i frågesport. Eftersom Stockholm är omringat av vatten finns det flera arrangörer som erbjuder aktiviteter på sjön, bland annat fiske och segling. 

Ofta är aktiviteterna anpassade till konferenser och därav fokuserade på teambuilding. Ni kan tillsammans med arrangören bestämma hur lång tid aktiviteten ska ta. 

Hitta en aktivitet för er konferens i Stockholm

Upplägg på konferens i Stockholm

Vad behöver ni under en konferens i Stockholm? Ska konferensen pågå under några timmar, en dag eller en helg? Oavsett ändamål finns det arrangörer i Stockholm som kan skapa ett passande schema. Flera arrangörer erbjuder mat, service och logi om ni vill ha ett längre upplägg på konferensen. 

Det är viktigt att miljön är inspirerande under en konferens, därför är de flesta konferenslokaler fräscha och utrustade med all den teknik ni behöver bland annat whiteboards, trådlöst nätverk och projektorer. Många lokaler är anpassningsbara efter hur många ni är samt kan erbjuda privata rum för gruppövningar och samtal. Att ha utvecklande samtal på en annan plats än kontoret kan bidra till mer kreativitet och nytänkande, det gäller bara att hitta en arrangör som passar just er. Ett tips är att skriva upp era förväntningar inför konferensen så att ni sedan kan presentera dessa för potentiella arrangörer. 

Är ni baserade i Stockholm eller reser du och ditt team från en annan stad? Om ni behöver resa till Stockholm för konferensen kan arrangören hjälpa er att välja den mest effektiva resvägen. 

Jämför aktiviteter
Sailing Events
Ta med kollegorna på en företagssegling

Sailing Events i Stockholm arrangerar seglingar både för större och mindre grupper. Företag kan välja mellan olika upplägg på företagsseglingar som passar vid kundevent, kick off eller konferens.

Läs mer