BuonAppetito.se

i Stockholm (+ 2 orter)
Få mer information från arrangören👍

BuonAppetito.se

Kampanj: Just nu aperitivo på köpet!

Teambuilding med genuin italiensk matlagning

Svetsa samman gruppen med traditionell italiensk matlagning – en stark upplevelse som skapar stor samhörighet, och ger ny energi och inspiration.

BuonAppetito.se erbjuder flera företagsaktiviteter som afterwork-event eller aktiv matlagning med teambuilding i köket. Aktiviteterna passar som inslag på en konferens eller en kick-off, som kundaktivitet, som en present till kunder eller medarbetare, eller bara för att ha trevligt tillsammans en kväll.

Om en hel kväll i köket är för lång för ert program ordnar vi också italiensk delikatessprovning eller andra aktiviteter i kortare format, som till exempel ost och charkuterier i kombination med vinprovning.

Vi håller till i ljusa och moderna lokaler vid vattnet på Södermalm, Kungsholmen och Vasastan i Stockholm, eller så kommer vi till er med italiensk matglädje!

Våra matlagningsevent ordnar vi för grupper från åtta till 50 personer, och vi skräddarsyr också event så att det passar er.

Vi på Buonappetito.se har i flera år lärt svenskarna hemligheterna bakom det italienska köket, med den passion och kunskap vi har kring italiensk matlagning, för råvarorna och för kvaliteten som finns hos små traditionella italienska producenter.

“Att laga mat är en kärlekshandling – man lagar mat till sig själv och till nära och kära varje dag”, säger Alessia Cerulli, grundare av BuonAppetito.se.

“Mina recept har en konstant koppling till min familjs tradition, och eftersom min familj kommer från olika delar av Italien blir det stor variation.”

Välkomna till BuonAppetito.se och en genuin italiensk matupplevelse!

Nyfiken? Börja med en intresseanmälan!

Visa alla aktiviteter med BuonAppetito.se

Aktiviteter

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med BuonAppetito.se och veta mer om deras aktiviteter.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

BuonAppetito.se

Gjörwellsgatan 45
112 60 Stockholm

Tel: 070 281 46 91


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 30 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Amanda
27 maj 2024
Supernöjda!

Vi hade en väldigt trevlig AW med Buon Appetito. Bra upplägg med mingel ute på terrassen, intressant workshop att ta del av och såklart väldigt roligt att testa de olika recepte...

Visa hela
5/5
Michel
13 maj 2024

Fantastisk balans mellan aktiviteter och fri tid, med väldig intressanta utflykter och aktiviteter såsom en resa till Etna och en båttur. Själva området var vackert, och det fan...

Visa hela
5/5
Michel
13 maj 2024

Rolig matlagningskurs under ett väldig vänlig och kunnig team från restaurangen. Själva maten var gott, och det kändes bra att jag som vegetarian inte förväntades jobba med fisk...

Visa hela
Highlights