Filtrera efter
Temaresor
Plats
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-4 av 4 träffar
Annonser

Populära platser

Reportage inom Temaresor

Gör något trevligt tillsammans och åk iväg på en temaresa. Att komma bort ett tag och få miljöombyte är aldrig fel och dessutom väldigt trevligt. Åk tillsammans med dina vänner, fin käresta eller kanske några kollegor från jobbet.

Temaresa med djur

Temaresorna är arrangerade resor med olika inriktningar där du kan uppleva och lära dig nya saker. Till exempel kan du resa på en fiskeresa. Under en fiskeresa ingår mat och logi oftast och naturligtvis spenderas merparten av tiden med att fiska. En perfekt resa för den fiskeintresserade som känner för att prova fiske på annan ort. En lite mer annorlunda resa kan vara att åka på björnsafari eller björnskådning. Björnar är väldigt intressanta och ståtliga djur som man bäst får se under arrangerade former som en resa.

För den som är mer matintresserad kan man åka på en mat- eller vinresa. Varför inte upptäcka nya smaker och lära sig mer om mat i Italien? Prova viner, smaka god mat och njut av ett nytt land, allt på samma gång. Gör slag i saken och åk på en temaresa.