Visa aktivitet.se som: Mobil

Temaresor

Temaresor - aktiviteter för grupper och företag

Här hittar du aktiviteter som arrangeras utomlands. Genom att kombinera utlandssemester med en rolig aktivitet eller ett tema får du det bästa av två världar. Temaresorna innefattar oftast hela paketet där resa, boende och aktivitet ingår. Populära temaresor är vinresor, matlagningsresor men också dykresor och målarresor. Klicka på den temaresa som du tycker verkar intressant för att få mer information om dess innehåll, datum och pris. När du klickat på en temaresa kan du också skicka en intresseanmälan så återkommer researrangören till dig.

 
Visar 1-1 av 1 träffar
Sortera listan
Aktiviteter Längd Ort
Överlevnadsdygn i Borås
All in Nature SWEDEN
         
(11)
24-72 timmar
Flera orter (2)
Vill du ha en annorlunda kickoff som för er samman i naturen? All in Nature erbjuder överlevnadsaktiviteter i Borås för...
Visar 1-1 av 1 träffar
 

Gör något trevligt tillsammans och åk iväg på en temaresa. Att komma bort ett tag och få miljöombyte är aldrig fel och dessutom väldigt trevligt. Åk tillsammans med dina vänner, fin käresta eller kanske några kollegor från jobbet.

Temaresa med djur

Temaresorna är arrangerade resor med olika inriktningar där du kan uppleva och lära dig nya saker. Till exempel kan du resa på en fiskeresa. Under en fiskeresa ingår mat och logi oftast och naturligtvis spenderas merparten av tiden med att fiska. En perfekt resa för den fiskeintresserade som känner för att prova fiske på annan ort. En lite mer annorlunda resa kan vara att åka på björnsafari eller björnskådning. Björnar är väldigt intressanta och ståtliga djur som man bäst får se under arrangerade former som en resa.

För den som är mer matintresserad kan man åka på en mat- eller vinresa. Varför inte upptäcka nya smaker och lära sig mer om mat i Italien? Prova viner, smaka god mat och njut av ett nytt land, allt på samma gång. Gör slag i saken och åk på en temaresa.