Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-12 av 12 träffar
Visar 1-12 av 12 träffar
 

Här hittar du kajakpaddling och vattensporter som alla ger dig en härlig upplevelse och närhet till vatten. Prova på vattenskoter och känn hur hundratals hästkrafter i jetdriven motor får dig att flyga fram över vattnet eller varför inte lära sig att surfa? Prova på att dyka och upplev vattnet från ett annat perspektiv. En spännande och annorlunda upplevelse som ger härliga minnen. Dyk med dina vänner och dela upplevelsen, då blir den ännu mer speciell.  Aktiviteter i vattnet passar bra vid de flesta tillfällen; möhippa, svensexa, konferens, företagsevent, kick off, födelsedagsfester med mera.

Se hela listan med aktiviteter som innehåller paddling i kajak eller kanot.

Höj stämningen med vattensporter

Vattensporter med fart och fläkt som till exempel vattenskoter, kitesurfing och speedcats är aktiviteter som höjer adrenalinet och ökar spänningen. Att uppleva havet och vattnet då man kitesurfar är något helt annat än om man paddlar i lugna vikar. Välj vad du vill uppleva och prova på en vattensport!

Vattensporter vid möhippa/svensexa

Aktiviteterna i denna sektion är anpassade för privatpersoner men också för större sällskap och passar därför perfekt till företagets kick off, svensexa, möhippa med mera. Boka in din nästa vattensport och prova på en aktivitet du kanske aldrig provat förut – då blir upplevelsen ännu större.

vattensport

Jämför aktiviteter
Stockholms Guidebyrå
Paddlingsupplevelser i skärgården

Paddla i skärgården med kollegor eller vänner. Att paddla är en härlig upplevelse med närhet till havet och naturen. Att paddla passar bra vid en kick off, teabuilding eller företagsfest.

Läs mer