Filtrera efter
Kajak & vattensport
Plats
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-2 av 2 träffar
Annonser

Populära platser

Mer om vattensporter

Att sporta och göra aktiviteter är bra för både kropp och själ. Prova på en vattensport du själv alltid velat prova, eller gör det i grupp för att skapa nya roliga minnen ihop!

Här har vi samlat våra aktiviteter bland kajakpaddling och vattensporter som alla ger dig en härlig vattensportsupplevelse. Prova på vattenskoter och känn hur hundratals hästkrafter får dig att flyga fram över vattnet eller varför inte testa på att surfa? Du kan även prova på att dyka och uppleva vattnet från ett annat perspektiv. Dyk med dina vänner och dela upplevelsen, en spännande och annorlunda upplevelse som ger härliga minnen. Att göra aktiviteter i vattnet passar bra vid de flera tillfällen, allt från möhippa, svensexa, konferens, företagsevent, födelsedagar och mycket mer. 

Höj stämningen med vattensporter

Vattensporter med fart och fläkt som till exempel vattenskoter, kitesurfing och speedcats är aktiviteter som höjer adrenalinet och ökar spänningen. Att uppleva havet då man kitesurfar är något helt annat jämfört med att paddla i lugna vikar. 

Vattensporter vid möhippa och svensexa

En perfekt aktivitet vid en möhippa eller svensexa är att testa på någon vattensport. Det passar både för större och mindre sällskap. Här kan ni testa på allt från att lugnt paddla kajak till något mer fartfyllt som flyboard där du svävar över vattenytan. 

Aktiviteterna i denna sektion är anpassade för privatpersoner men också för större sällskap och passar därför perfekt för kick off med företaget, svensexa, möhippa med mera. Boka in din nästa vattensportsaktivitet och prova på något du kanske aldrig provat förut – då blir upplevelsen ännu större. 

Upplev skärgården från vattnet

Ett härligt sätt att uppleva skärgården kan vara att paddla kajak. Njut av vacker natur och upplev nya platser. Här spelar det ingen roll om ni är en stor eller liten grupp. Medan ni paddlar kan ni prata om allt möjligt och lära känna varandra ännu bättre, eller bara njuta av lugnet och vågornas ljud om så önskas.

Under ytan

Prova på att dyka! Under ytan finns massor att uppleva. Lär dig att dyka i pool för att sedan ta dig ut på öppet vatten. Du får all hjälp som du behöver för att lära sig så mycket som möjligt om dykning. Att testa på dykning är en kul aktivitet att göra tillsammans med dina vänner, familj eller kollegor för att testa något utmanande.