Visar 1-20 av 30 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 30 träffar
1
2

Mer om naturupplevelser och vildmarksupplevelser

Upplev intressanta platser och djur på nära håll med en aktivitet i naturen! I naturen kan ni hitta på många roliga aktiviteter, ni kan njuta av en ridtur, gå på safari, jaga tillsammans eller övernatta i vildmarken. Att komma ut i det fria kan för många vara en avstressande och skön upplevelse, speciellt om ni bor i en storstad. En naturupplevelse passar perfekt som aktivitet vid många olika tillfällen!

Aktiviteter i naturen för dig och dina kollegor

Varför inte ordna nästa kick off, konferens eller teambuilding ute i naturen? Åk ut tillsammans och känn lugnet sprider sig när ni andas den friska luften. En härlig aktivitet som ni kan göra är att åka iväg på en fisketur, sälsafari eller tumlarsafari. Det passar perfekt för er som vill ha en lugn dag i naturen. Vem av er fångar den största fisken?

Aktiviteter i naturen på möhippan eller svensexan

Att ordna aktiviteter för en svensexa eller möhippa ute i naturen är en skön aktivitet i den annars fullspäckade festdagen. Ni kan övernatta i vildmarken, bada i sjön och laga mat tillsammans vid en lägereld. Det finns även aktiviteter som ridning för den som är intresserad av att känna av den nervkittlande känslan på hästryggen.

Fiskeaktiviteter för företag och grupper

Varför inte prova på att fiska? Denna avkopplande och meditativa aktivitet är rolig och spännande, vem fångar den största fisken? Tävla mot cheferna på kick offen och se vem som är bäst i fiske och får störst fångst. Antingen kan man göra det som en rolig after work-aktivitet, eller göra det till en del av nästa kick off. Kanske kombinera en weekend med fiske tillsammans med företaget? Att fiska är både roligt och även en teambuildande aktivitet. För nybörjare kan man gå en nybörjarkurs och för de mer vana är det bara att sätta på dragen och börja. Njut av fiske med möhippegänget, på konferensen eller vid nästa kick off!

En ridtur i naturen

En populär aktivitet till både möhippa, svensexa och kickoffen är att ta en ridtur tillsammans. En ridtur passar alla som vill testa på att sitta på hästryggen. Du behöver inte ha ridit förut för att delta på en ridtur. Många gånger är ridturen på nybörjarnivå.

Det finns även en härlig möjlighet att åka häst och vagn. Varför inte överraska bröllopsparet med en tur i häst och vagn på bröllopet eller som en rolig transport till företagsfesten.

Jämför aktiviteter
Catch & Relax
Fiska och njut!

Fiskeäventyr med Catch & Relax blir ett minne för livet. Upplev härligt fiske och vacker natur tillsammans med dina vänner eller kollegor. Tillsammans med vana fiskeguider och bra utrustning kommer ni få en upplevelse som ni sent glömmer!

Läs mer