Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-46 av 46 träffar
  • = Reportage kopplat till arrangören
Visar 1-46 av 46 träffar
 

Njut av djur och natur. Att komma ut i det fria är för många en avstressande och skön upplevelse, speciellt om man bor i en storstad eller om man jobbar mycket. I naturen kan man göra många roliga aktiviteter; rida, gå på safari, jaga och promenera med mera.

Aktiviteter i naturen

Varför inte ordna nästa kick off, svensexa eller möhippa ute i naturen? Åk ut tillsammans och känn hur lugnet sprider sig bara genom att andas den friska luften. Ta en cykeltur tillsammans och susa runt i skogen på en mountainbike, en rolig aktivitet för företaget. Eller delta i en björnskådning eller bäversafari! Att ordna aktiviteter för en svensexa eller möhippa ute i naturen är en skön aktivitet i den annars fullpäckade festdagen.

Fiske

Varför inte prova på att fiska? Denna avkopplande och meditativa aktivitet är rolig och spännande, vem fångar den största fisken? Tävla mot cheferna på kick offen och se vem som fiskar bäst och får störst fångst. Antingen kan man göra det som en rolig after work-aktivitet, eller göra det till en del av nästa kick off. Kanske kombinera en weekend med fiske tillsammans med företaget? Att fiska är både roligt och även en teambuildande aktivitet. För nybörjare kan man gå en nybörjarkurs och för de mer vana är det bara att sätta på dragen och börja. Njut av fiske med möhippegänget, på konferensen eller vid nästa kick off!

djur och natur

Jämför aktiviteter
Catch & Relax
Fiska och njut!

Fiskeäventyr med Catch & Relax blir ett minne för livet. Upplev härligt fiske och vacker natur tillsammans med dina vänner eller kollegor. Tillsammans med vana fiskeguider och bra utrustning kommer ni få en upplevelse som ni sent glömmer!

Läs mer
Stockholms Guidebyrå
Paddlingsupplevelser i skärgården

Paddla i skärgården med kollegor eller vänner. Att paddla är en härlig upplevelse med närhet till havet och naturen. Att paddla passar bra vid en kick off, teabuilding eller företagsfest.

Läs mer