Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-40 av 40 träffar
  • = Populär aktivitet
Visar 1-40 av 40 träffar
 

Njut av djur och natur. Att komma ut i det fria är för många en avstressande och skön upplevelse, speciellt om man bor i en storstad eller om man jobbar mycket. I naturen kan man göra många roliga aktiviteter; rida, gå på safari, jaga och promenera med mera.

Aktiviteter i naturen

Varför inte ordna nästa kick off, svensexa eller möhippa ute i naturen? Åk ut tillsammans och känn hur lugnet sprider sig bara genom att andas den friska luften. Ta en cykeltur tillsammans och susa runt i skogen på en mountainbike, en rolig aktivitet för företaget. Eller delta i en björnskådning eller bäversafari! Att ordna aktiviteter för en svensexa eller möhippa ute i naturen är en skön aktivitet i den annars fullpäckade festdagen.

Fiske

Varför inte prova på att fiska? Denna avkopplande och meditativa aktivitet är rolig och spännande, vem fångar den största fisken? Tävla mot cheferna på kick offen och se vem som fiskar bäst och får störst fångst. Antingen kan man göra det som en rolig after work-aktivitet, eller göra det till en del av nästa kick off. Kanske kombinera en weekend med fiske tillsammans med företaget? Att fiska är både roligt och även en teambuildande aktivitet. För nybörjare kan man gå en nybörjarkurs och för de mer vana är det bara att sätta på dragen och börja. Njut av fiske med möhippegänget, på konferensen eller vid nästa kick off!

djur och natur