Visar 1-16 av 16 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-16 av 16 träffar

Är du intresserad av en aktivitet som ger dig kunskap om städer och deras historia?

Stadsvandringar och andra guidade turer passar perfekt som inslag vid exempelvis företagsevent, kickoff och konferens samt möhippa eller svensexa. Gå på en rolig stadsvandring, lös olika klurigheter i ett stadsuppdrag eller gå en historisk vandring och lär dig mer om olika städer och platser. 

Guidade turer & Stadsvandringar

Vad är väl roligare än att gå en stadsvandring med kollegorna på er kickoff eller konferens? En stadsvandring är fylld med trevliga och spännande platser. Stadsvandringar är anordnade gruppaktiviteter som går ut på att tillsammans få mer information om olika saker. Vandringarna kan bestå av olika typer av teman. Som till exempel en historisk vandring genom Stockholm där man lär sig mer om stadens ursprung och besöker olika platser som haft historisk betydelse. Vandringarna kan även kombineras med andra nöjen, exempelvis att dricka öl, lösa mysterium eller att det går ut på att försöka hitta en gömd skatt. En guidad tur eller stadsvandring passar perfekt för både stora och små grupper och företag men även för kompisgänget eller familjen. 

Uppdrag och äventyr

Söker du spänning i vardagen samtidigt som du vill spendera tid utomhus? Då kan en aktivitet i form av skattjakt, olika sorters uppdrag eller kajakpaddling genom städer passa dig perfekt. Du får både upptäcka staden och ta dig an ett äventyr som gör upplevelsen ännu roligare för dig och dina vänner, kollegor eller familjen. 

Historiska vandringar

Historiska stadsvandringar och guidade turer är alltid ett bra sätt att få både motion och en trevlig stund med den grupp du utför aktiviteten tillsammans med. Du kan till exempel gå på en vandring i Göteborg där du varvar historielektionerna med matprovning eller goda drycker på olika barer. Du kan även ta med företaget på en stadskamp där ni delas in i grupper för att tävla mot varandra. En aktivitet som garanterar både hjärntillskott och massa skratt.  

Typiskt upplägg för en stadsvandring eller guidad tur

De aktiviteter som erbjuds inom stadsvandring och guidade turer är ofta fullt möjliga att själv anpassa, så du vet att du får ut det som du förväntar dig av upplevelsen. Du väljer då själv till exempel tidsupplägg, beroende på i vilket sammanhang upplevelsen ska utföras – möhippa, svensexa, födelsedag, kickoff, teambuilding, kompisaktivitet m.m. Vald aktivitet kan ta genomföras på upp till 7 timmar, men de flesta brukar ligga på runt 2 timmar. Du kan även där bestämma vad som passar din grupp.

Mer inom området
Jämför aktiviteter
Catch & Relax
Fiska och njut!

Fiskeäventyr med Catch & Relax blir ett minne för livet. Upplev härligt fiske och vacker natur tillsammans med dina vänner eller kollegor. Tillsammans med vana fiskeguider och bra utrustning kommer ni få en upplevelse som ni sent glömmer!

Läs mer