Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-20 av 33 träffar
Visar 1-20 av 33 träffar
12

Stadvandringar och andra guidade turer passar bra som inslag vid exempelvis företagsevent, kick off och konferens samt möhippa eller svensexa. Gå en rolig stadsvandring, lös olika klurigheter i stadsuppdrag eller gå en historisk vandring och lär dig mer om olika städer och platser. 

Här kan du hitta stadsvandringguidade turermordgåtor och teambuildinguppdrag.

Klicka på den aktivitet som du tycker låter intressant för att få mer information om dess innehåll, pris och längd. Då kan du också skicka en intresseanmälan direkt till arrangören så återkommer de med mer information.

Guidade turer & Stadsvandringar

Vad är väl roligare än att gå en stadsvandring med kollegorna på er kick off eller konferens? En stadsvandring är fylld med trevliga och spännande platser. Stadsvandringar är anordnade vandringar som går ut på att tillsammans får mer information om olika saker. Till exempel kan vandringarna ha olika teman som en historisk vandring genom Stockholm då man lär sig mer och besöker olika platser som haft historisk betydelse. En guidad tur eller stadsvandring passar perfekt för stora och små grupper, företag som kompisgäng. 

Andra teambuilding-aktiviteter

Teambuilding är viktigt för företaget och medarbetarna. Aktiviteter som du hittar inom ”Stadsvandring & guidade turer” passar alla bra på olika sätt som teambuildande aktiviteter. Till exempel Mordgåta är en rolig aktivitet som går ut på att tillsammans försöka lösa ett mord. Under Uppdrag & rollspel finns även olika uppdrag och utmaningar som man i grupper ska lösa. Att göra saker tillsammans stärker gruppen och ökar samarbetsförmågan.

Uppdrag & rollspel

Att delta i ett rollspel där alla i gruppen får spela olika roller och delta på olika sätt är en väldigt trevlig aktivitet. Man upptäcker nya sidor hos sig själv och sina medarbetare. Det är både utvecklande och roligt med rollspel. Olika uppdrag och stadsuppdrag är också det en trevlig aktivitet. Under dessa uppdrag finns det olika klurigheter att lösa tillsammans, ibland även på tid. Detta är en oslagbar form av teambuilding.

Mer inom området
Jämför aktiviteter
Provningar för den tävlingsinrik...

Njutningsfrämjandet i Göteborg har tagit provningar av olika slag till en ny nivå. Här kombineras nya smaker och ny kunskap med en frågesport som tar dig igenom provningen. Du kan prova vin, öl, ost, choklad och andra delikatesser.

Läs mer
Catch & Relax
Fiska och njut!

Fiskeäventyr med Catch & Relax blir ett minne för livet. Upplev härligt fiske och vacker natur tillsammans med dina vänner eller kollegor. Tillsammans med vana fiskeguider och bra utrustning kommer ni få en upplevelse som ni sent glömmer!

Läs mer
Moderna utomhusaktiviteter
Xnote

Xnote erbjuder engagerande utomhus-aktiviteter som är baserade på modern, mobil teknologi. Vi skapar kompletta, attraktiva aktiviteter för er som ni sedan enkelt genomför själva vilket ger en låg kostnad. 

Läs mer