Visar 1-5 av 5 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-5 av 5 träffar

Mer om stadsvandring i Göteborg 

Oavsett om du redan bor i Göteborg eller är turist och hälsar på är en stadsvandring den perfekta aktiviteten som ger dig möjlighet att upptäcka och se staden från nya perspektiv tillsammans med ditt sällskap. De olika stadsvandringarna genomförs i grupp med duktiga guider som besitter stor kunskap om Göteborgs historia. Guiderna tar dig med till trevliga och spännande platser under en vandring som vanligtvis varar i ca en till två timmar.

För vem passar stadsvandring?

En stadsvandring i Göteborg passar lika bra som företagsaktivitet som när du vill hitta på något roligt tillsammans med kompisgänget eller familjen. Varför inte kombinera historia med mat och öl på kickoffen, möhippan eller svensexan? Hitta det tema som passar dig och ditt sällskap bäst och boka redan idag. 

Olika teman 

Stadsvandringarna i Göteborg  har olika teman och du kan därmed välja vilket område som passar din grupp och vad ni vill få ut av vandringen. Här är ett urval av de teman ni har att välja på.

Testa på skattjakt 

Ta med dig kollegorna eller kompisarna på en City Quiz Hunt! Här får ni en skattjakt med uppdrag att följa. Genom att kombinera stadsvandring, navigering och frågesport får ni testa på er samarbetsförmåga i en aktivitet som garanterar både skratt och äventyr. 

Stadsvandring för historiefantasten

Är du istället en historiefantast och vill gå runt och njuta av den vackra stadskärnan samtidigt som du lär dig något nytt? Då passar en stadsvandring där du får upptäcka Göteborgs dolda hemligheter och höra berättelser om hur staden var under sexton- och sjuttonhundratalet. Göteborg är en vacker stad med törstiga invånare och här finns ett flertal mineralvattenfabriker, läskfabriker och bryggerier. Välj den kulturhistoriska stadsvandringen om du vill lära dig mer och få chansen att provsmaka på mikrobrygda alkoholfria drycker.

Stadsvandring för den matintresserade

Passa på att kombinera historia med mat och dryck! För dig som är intresserad av Göteborgs historia och mat passar mat-vandringen perfekt. Här erbjuds du och ditt sällskap en guidad tur samtidigt som ni får smaka på delikatesser av olika slag. För den törstiga finns det även en öl-vandring som tar dig rakt in i Göteborgs ölvärld – en underhållande stadsvandring med besök på legendariska krogar. 

Mer inom området
Jämför aktiviteter