Visar 1-11 av 11 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-11 av 11 träffar

Vare sig du bor i Stockholm eller planerar ett besök till vår huvudstad är det aldrig fel att upptäcka staden med nya ögon. Oavsett om du har snöat in dig på historia, mordgåtor eller mat och vin finns det något för alla intressen och åldrar. Lär känna Stockholm på djupet genom en stadsvandring.

Stadsvandring i Stockholm

Är du kanske sugen på att gå på en historisk vandring i gamla stans museala gränder, där du får lära dig om stadens ursprung och historiska platser? Eller vill du kanske gå på en matvandring och uppleva nya smaker som får dig på glatt humör? Då har du hittat rätt! Ta chansen och upptäck Stockholm utifrån det tema och kvarter som intresserar just dig. Här kan du hitta alltifrån båtturer i Stockholms skärgård, där du kan få den optimala svensexan. Om du är modig nog att ge dig på ett mörkt och nervkittlande  uppdrag i spökenas värld, kan du ta del av ett spökuppdrag. Vill du hellre uppleva centrala Stockholm i en mer avslappnad miljö kan du prova på kajakpaddling, där du och dina kollegor glider genom Stockholms vattendrag. Om du inte är höjdrädd kanske takvandring är något för dig! Du får uppleva Stockholm från takåsarna och samtidigt känna pirret i magen. Ta del av en guidad tur genom staden samtidigt som du njuter av utsikten över de folktäta gatorna. Om du föredrar ett historisk stadsvandring, kanske Stockholms blodbad kan vara något för dig? Tillsammans med din grupp går ni på en äventyr i Stockholms mest historiska stadsdel, nämligen gamla Gamla stan. Har du beslutsångest och vet inte vad du ska välja så kanske skattjaktsvandring kan väcka ditt intresse. Precis som en godispåse av gott och blandat erbjuder denna typ av aktivitet en kombination av stadsvandring, frågesport och navigering. 

Varför stadsvandring i Stockholm?

Oavsett om du är ute efter en lugn och avslappnade stadsvandring, nya smakexplosioner eller nervkittlande upplevelser, finns det något för alla. Tillsammans med en entusiastisk och kompetent Stockholmsguide upptäcker du staden genom att vandra i historiens fotspår till nutida aktiviteter som  garanterar en oförglömlig upplevelse

Mer inom området
Jämför aktiviteter
Catch & Relax
Fiska och njut!

Fiskeäventyr med Catch & Relax blir ett minne för livet. Upplev härligt fiske och vacker natur tillsammans med dina vänner eller kollegor. Tillsammans med vana fiskeguider och bra utrustning kommer ni få en upplevelse som ni sent glömmer!

Läs mer