Vinprovning: Prosecco och mousserande viner

Eataly, i Stockholm
Längd
1 timme
Längd
1 timme
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

prosecco och mousserande viner

Vart kommer den utsökta prosecco som vi älskar som aptitretare ifrån? Och vad sägs om de mousserande viner som alltid inleder en trevlig middag? Under den här en timmes långa kursen kommer du att få provsmaka tre olika italienska mousserande viner där du får lära dig detaljerna kring vinernas ursprung och karaktäristiska drag. Det är en hel värld bakom mousserande viner. Häng med och upptäck den tillsammans med oss i den här roliga lärorika upplevelsen.

Vänligen notera att den här kursen kommer att hållas på engelska.

Kursens upplägg 

Cirka 1 timmes vinprovning. Från att dofta till att smaka - du kommer att bli guidad av vår vinexpert genom den här sensoriska och roliga upplevelsen.

Lärare 

Nino är vår vinexpert på restaurangen. Med sin passion och expertis kommer han att guida dig genom den här upplevelsen för att få dig att utforska den stora och fantastiska världen av vin.

Målgrupp

Våra vinprovningar är till för alla; vin- och matälskare och nyfikna från alla världens hörn är välkomna till oss för att uppleva Italien.

Kostnader

395 SEK.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Vinprovning: Prosecco och mousserande viner. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.