Färdiga skattjakter för barnkalas med massvis med olika teman!

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar, i Malmö (+3 orter)
Längd
Ca. 40 min – 1 timme.
Pris
129 - 179 SEK
Längd
Ca. 40 min – 1 timme.
Pris
129 - 179 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Beskrivning

Ordna en skattjakt på barnkalaset med Grapevine.nu

Skattjakt för barnkalas - massa olika teman!

Färdiga skattjakter med en rolig historia, ledtrådar och gåtor att lösa. En temaskattjakt kostar 169 kr för hela skattjakten – oavsett antalet barn. Du får en färdig produkt, enkla instruktioner, färdiga ledtrådar och gåtor, rekvisita, kort och diplom!

Du är själv lekledare – men allt annat är klart! Välj mellan en hel massa teman - deckare eller mysterium, pirater, prinsessor och superhjältar och mycket mer! temaskattjakterna finns ålderanpassade för 4-6 år och 7-10 år. Skattjakterna kan göras ute eller inne – eller både och och. De kan göras för den lilla barngruppen, eller för många barn uppdelade i mindre grupper.

Våra produkter håller hög redaktionell kvalitet och är alltid i fin layout. Ni får allt färdigt! Det enda som behövs är en lekledare och en högtalare! Ni får frågor, en färdig spellista, fina svarsformulär och facit.

Det finns också andra typer av skattjakter, enkla med ledtrådar för de riktigt små eller skattjakter med uppdrag för de lite äldre.

Våra skattjakter är perfekta för att ordna ett riktigt unikt och roligt kalas hemma! En temaskattjakt ”gör” temakalaset och är den enda lek som behövs!

Målgrupp

För barnkalaset, festen för barnen, skolpicknicken, föreningen.

Video

Kostnader

Våra skattjakter kostar 129 -179 kr / skattjakt – alltså inte per barn! Allt levereras omedelbart efter beställning med mail, som en fil. Du skriver själv ut så mycket som du behöver av de olika delarna!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Färdiga skattjakter för barnkalas med massvis med olika teman!. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar
Kärleksgatan 2a
211 45 Malmö

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

För vissa tillfällen har man en mindre budget att röra sig med eller så vill man arrangera sina egna aktiviteter och ha full flexibilitet att kombinera med annat. Då är våra färdiga festprodukter och events perfekta! Välj bland hundratals färdiga...

Läs mer och visa alla aktiviteter med grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

Highlights