Flera färdiga mordgåtor och mordmysterier

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar, i Malmö (+3 orter)
Längd
Varierande. 1-3 timmar.
Pris
299 - 499 SEK
Längd
Varierande. 1-3 timmar.
Pris
299 - 499 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Beskrivning

Mordgåta och mordmysterier - Aktiviteter för företag, svensexa, möhippa och privata grupper

Mordgåtor och mordmysterier - finns i hela Sverige

Gör-det-själv mordmysterier från 299 kr / mysterium, oavsett antalet personer! Våra mordmysterier och mordgåtor genomför ni själva med ett komplett material från oss, ni får allt som behövs. Instruktioner, manus, rekvisita, lösning etc. Allt levereras med e-mail i en fil och ni skriver själva ut så mycket som behövs av olika delar, beroende på hur många personer ni är.

Vi har två olika typer av mordmysterier. Dels mordmysterier där man måste vara ett visst antal personer och där alla deltagare klär ut sig och spelar avgörande roller. Dels enklare mordgåtor som inte kräver skådespelarinsatser av deltagarna och mindre förberedelser. Här ska alla med hjälp av logik och slutledningsförmåga lista ut detaljer, och till sist vem som är mördaren, i en spännande mordhistoria. För de enklare mordgåtorna krävs inte ett särskilt antal deltagare, de fungerar både för den lilla och den stora gruppen.

Vi har många olika mordmysterier, med olika historier, som passar för olika tillfällen och säsong och passar utmärkt att kombinera med en middag.

Målgrupp

För företagsfest, kick-off, konferens och after-work. För svensexa, möhippa och kompisgäng. För den privata festen.

Kostnader

Våra mordmysterier och mordgåtor kostar mellan 299-499 kr för hela produkten – inte per person!

Då får ni allt som behövs för att genomföra mordgåtan - enkla instruktioner, manus, rekvisita och lösning. Allt med omedelbar leverans med e-mail.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Flera färdiga mordgåtor och mordmysterier. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.