Cook-along med Rent a Chef - perfekta eventet i dessa tider

Rent a Chef, Distans
Eventtyp
Distansaktivitet
Nästa tillfälle
Kontakta oss se detaljer
Eventtyp
Distansaktivitet
Nästa tillfälle
Kontakta oss se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Cook-along med Rent a Chef - perfekta eventet i dessa tider

Letar du efter ett perfekt team- eller kundevent som är anpassat efter dagens restriktioner? Saknar du att hitta på roliga saker med familj och vänner?

Rent a Chef erbjuder interaktiva matlagningskurser via Zoom med en professionell kock från vår matstudio I Stockholm eller från någon annanstans som du föredrar. Vi använder oss av professionell utrustning som är anpassat till matlagningsevent online.Vi kan anpassa eventet efter dina önskemål, olika teman, olika antal rätter och olika tider för själva eventet. När du har bestämt för vad du vill laga så skickar vi en inköpslista, verktygslista och rekommenderade drycker. Alternativt så ser till att du får hem en råvarupåse med det du behöver för att kunna laga rätten.

Du kan välja om du vill ha en representant från ditt företag närvarande I studion som kan agera som en sidekick till kocken. Du kan ha från 1 till 1000 deltagare på eventet.

Efter årsskiftet kommer vi även att sätta igång kurser för konsumenter med olika teman och fasta datum. Interaktiva cook-alongs med intressanta inslag. Vi kommer att ha gästspel från kända och duktiga kockar från hela världen. Håll utkik på vår hemsida för aktuella datum.

En perfekt julklapp kanske? Priser från 250,-. Presentkort går redan nu att köpa på vår webbsida. Om du vill ha presentkortet I en fin presentförpackning med ett förkläde? Kom förbi oss på Ekhagsvägen 4, så fixar vi det!

Bokar gör du genom att maila oss.

Välkommen!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Kontakta oss

  • Distansaktivitet
  • Distans

Video

Kostnader

  • STUDIO 4995,- Inklusive studio, kock, webbkamera och mikrofon

  • STUDIO PRO 9995,- Inklusive studio, kock, professionel kamera och mikrofoner

  • Per deltagare 250,- Inklusive inbjudan, recept, råvarulista

  • Per deltagare PRO 495,- (från) Inklusive inbjudan, recept, råvarukasse, leverans tillkommer

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Cook-along med Rent a Chef - perfekta eventet i dessa tider. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Rent a Chef

Rent a Chef - en smakrik upplevelse Att laga mat tillsammans är ett väldigt trevligt sätt att umgås. Vi är övertygade om att kan man samarbeta i ett kök så kan man samarbeta utanför köket också. I våra exklusiva matstudios...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Rent a Chef

Highlights