Visa aktivitet.se som: Mobil

Filmskaparna - Skapa reklamfilmer med kreativitet, samarbete & många skratt

Activity
Sammanfattning
Göteborg, Malmö, Rikstäckande, Stockholm, Uppsala
2-3 timmar + tid för redigering & filmvisning
490 SEK
Kommande starter
Göteborg
Enligt överenskommelse  
490 SEK
Malmö
Enligt överenskommelse  
490 SEK
Rikstäckande
Enligt överenskommelse  
490 SEK

Beskrivning

The Commercial - Spela in en reklamfilm

Spela in en egen reklamfilm tillsammans


Har du någonsin drömt om att stå framför kameran? Eller kanske styra och ställa bakom den? Nu har ni chansen att skådespela, filma och regissera när ni skapar fantastiska reklamfilmer för ert företag.

Oavsett om ni lanserar en ny produkt, har en strategi att inarbeta eller vill lyfta fram det bästa med ert företag under riktigt roliga former så passar Filmskaparna perfekt! Samarbete krävs för uppgifter som passar alla, såväl framför som bakom kameran. Aktiviteten inleds med en introduktion, där ni får all info och material ni behöver. Indelade i grupper spånar ni sedan fram en idé, skriver ert manus, filmar och skådespelar. Allt med stöd av våra proffsiga aktivitetsledare. Ni använder er omgivning, kreativitet, humor och de särskilda egenskaper som finns i gruppen för att skapa den bästa möjliga filmen – för som allt annat i livet, så är även detta en tävling.

När ni filmat färdigt redigerar vi era filmer med musik, övergångar, effekter så att de blir just så snygga som de förtjänar. Under tiden kan ni i lugn och ro äta en härlig middag innan det är dags för en sprakande premiärvisning av era filmer. Mitt ibland skratten och applåderna så delar vi naturligtvis även ut Oscars-statyetter till de bästa prestationerna!

Filmskaparna är en mobil aktivitet som vi tar dit ni vill vara. I era egna lokaler, på en konferensanläggning eller någon helt annan plats. Filmvisning och prisutdelning håller vi sedan på platsen ni ordnat eller på en restaurang/festvåning efter att ni ätit en härlig middag. Vi har flera trevliga middagspaket att erbjuda – prisvärt och enkelt!

The Commercial - Spela in en reklamfilm

Målgrupp

Gruppstorlek: 8-500 personer

Kan bokas i: Stockholm, Göteborg*, Malmö*, Uppsala*, Hela Sverige*
* resetillägg kan tillkomma

Passar för: Konferens, Kick-off, Teambuilding

Plats: Filmskaparna är en protabel aktivitet som vi arrangerar där ni vill hålla till.
T.ex. på ert kontor, en konferensanläggning eller en trevlig restaurang/festvåning.
Vi erbjuder även prisvärda paket med aktivitet & middag - hör av dig för mer info!

Språk: Svenska, Engelska

Kostnader

490:- / person, exklusive moms
Minsta debitering 4900:-

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Filmskaparna - Skapa reklamfilmer med kreativitet, samarbete & många skratt. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 13 recensioner.

Gunnar Engstrand AB
(5)
Stort tack för mycket lyckad aktivitet! Filmerna är nu nedladdade och i tryggt förvar, tillgängliga för alla på företaget att njuta av hur många gånger som helst. 😊 Vi har provat på många saker genom åren, ribbåtar, lerduveskytte, flottbygge och diverse klassiska teambuildingaktiviteter. Men denna var helt klart en av de roligaste!! Har r...
Visa hela
Beijer Electronics
(5)
Tack för allt! Det var superkul och väldigt uppskattat. Det startade lite trögt innan folk kom igång, men sedan var det bara fantastiskt! 😊 Tusen tack för filmerna! Har tittat på dem igen och skickat ut länken till alla som var med! Helt fantastiskt roligt!
Sacomed A/S
(5)
Tack för en kanon eftermiddag i torsdags, det var väldigt roligt och alla uppskattade aktiviteten väldigt mycket! Bra bedömt av Oscars-domaren också 😉 Ni får nog se en hel del roliga saker...

Activity

Activity

Activity - Prisvärda och professionella aktiviteter

Letar du efter en aktivitet att göra med företaget eller kompisgänget? Activity skapar roliga och gemenskaps-byggande aktiviteter utan mellanhänder i hela Sverige. Eftersom vi själva tar fram alla aktivitetskoncept och levererar dem med vår egen personal, så kan vi hålla lägre priser...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Activity

Kontaktuppgifter till Activity

Activity

Öregrundsgatan 4
115 59 Stockholm

 Visa telefonnummer
activity.se Gå till arrangörens hemsida


Intresseanmälan

För att få mer information om Filmskaparna - Skapa reklamfilmer med kreativitet, samarbete & många skratt, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,9)
Baseras på 13 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 92 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter