Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Födelsedag med italiensk matlagning!

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Charlotte Trägårdh
(5)
Vi blev så varmt mottagna och lagade den underbaraste maten man kan tänka sig! Så pedagogiskt, inspirerande och framför allt så roligt att kunna laga mat tillsammans i ett stort kök! Många glada skratt och så mycket användbara tips till RIKTIG italiensk god mat!!! Nu får fler i familjen se till att fylla år så vi syns igen!
Familjen Winberg
(5)
Vi hade en jättehärlig och rolig eftermiddag på Al Dente och inspirerades av det italienska köket som blev ett fint återknytande till bröllopsfesten för Anders och Sarah i Piemonte för vi åt och delvis lagade härlig italiensk mat. Trevlig, positiv och inspirerande ledning av personalen på Al Dente. Tack för det!
Lena Lindgren
(5)
En rakt igenom proffsig , varm och härlig kväll med roliga recept med utmärkta råvaror och kombinationer. Tusen tack !
Pia
(5)
Jag firade min 60-årsdag med familj och vänner och det blev precis en så härlig kväll som jag önskat. Man gör något kul tillsammans, kan gå runt och prata och umgås med alla, laga lite ovanligare rätter som jag bett om och slutligen sitta vid ett fint bord där man kunde tala med alla. Personalen var jättetrevlig och duktiga instruktörer, stämnin...
Visa hela
Jenny
(5)
Toppen Service och väldigt hjälpsamma! Bra upplägg för kvällen och inte all för komplicerad matlagning. Bra anpassat för ett sällskap på 25 personer.
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information